Kjol

Jag har faktiskt sytt en kjol nu, av ett gamalt linne. Tycker att den blev rätt så bra. Men den blev inte i någon av modellerna som jag velat göra eftersom jag ännu inte tagit mig till stan och köpt tyg. Ska försöka göra det snart!

Min dag idag, sov på landet hos Karin, gick ner och badade vid "klipporna". Åkte ut i går förståss, och mamma badade med mig :) Inte ofta hon gör det så vi passade på att filma. (När jag menade att vi passade på att filma menade jag för att hon aldrig badar i sjön). Sen åkte jag hem idag, fixade pass-foto till mig, för det jag gjorde innan blev så sjukt fult. Ska lämna in det imorgon. Nu ska jag se om jag kan sy en till kjol av någon gamal klänning eller något, lägger väl upp bilder om den blir bra!


 
 
Måste skaffa mig en digital kamera..

Talanger

 
 

Jag vill kunna inreda, sy kläder, sjunga och dansa.

VackertJag vill ha ett prinsess rum.

Ska måla sånt där när ja får tid fast i guld.

Passar bättre med det till mitt rum.Egen glass

 
Bestämde mig för att göra egen glass, kokosgrädde hade inge av mataffärerna så jag var tvungen att köpa kokosmjölk. Den smaken känner man ganska väl, men glassen blev väldigt god ändå!
Här är en del av ingredienserna, de på bilden skulle vara med + socker och vatten ink limesaften.

 
Sådär såg den ut när man skulle ställa in den i frysen och sådär nu när den är klar. Vart helt OK faktiskt.

Ps: är skit förbannad för att min kamera är trasig. Klickade på off knappen och linsen börja hacka fram och tillbaka + att bilden är jätte suddig fast ja torkar på linsen. Skit också. så därför blev "resultat bilden" tagen av min mobil kamera.

Duktiga jagIdag har jag varit duktig, började med att ja vaknade vid 11.00 så fick jag värsta rycket av att jag ville städa. Börjaed plocka alla saker som låg överallt i lägenheten efter det dammsög jag. Putsade lite här och var sen så åkte skurmoppen fram. Skurade rummen och för att få tiden att gå när det skulle torka, duschade jag, gick ner till centrum och chillade hos Anita och Louise på Godisfabriken. Köpte lunch på Sushi resturanten till mig och Louise.
Sen gick jag hem, då var min familj hemma, Mikael kom till mig, efter det gick jag ner till centrum och shoppade massor av töjor på Gina som ni såg i inlägget innan.
Senare så smsade Sandra mig, vi skulle ner och käka och vi har ju pratat om att käka sushi tillsammans, men jag hade ju ätit det så jag tog mig i kragen och bestämde att jag skulle smaka något nytt. Det blev yakiniku. Var inte så gott som det alltid sett ut och sushi är så himla mycket godare! Men nu har jag prövat det.
Jag försöka mig på att göra egen glass fick jag för mig när jag kom hem. mango sorbe, som jag fortfarande håller på att göra. Om jag ska vara ärlig ser den inte så god ut hitills. Kokosgrädden som skulle vara i hade ingen av mataffärerna så jag köpte kokosmjölk, sådan som man har när man lagar mat. Aja det är bara att vänta och se hur resultatet blir.
Puss och kramkalas!

Hittade den!


 

RSS 2.0