Rubriken


Jobbigt



Allt är så galet fel. Är helt frustrerad jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen.
Vill bara ha sommarlov och fina dagar.

Ibland känns det som om inte kärleken finns till alla. Det har alltid slutat med att man sårar eller blivit sårad. Alltid bekymmer, finns det en kärlek utan det? För att få ha känslan av att kunna älska någon som älskar en tillbaka är det bästa som finns. Då vill man verkligen leva.

.



Skittråkig dag, skittråkig dag imorgon. Är så sjukt irriterad f*n.
Kom precis hem från gymmet, skönt att kunna ta ut sig där lite.
Punkt slut.
Adjö/ Rebecca.

Sjukligt smal


Kolla vilken pinsam kropp.
Lindsay Lohan har verkligen tappat massor i vikt :S Fyfan vad läskiga bilder. Usch...

Kläder


Nu blir det sängen


Tudiluee, störtar ner i sängen nu.

Vårkläder


Sockersöta kläder till våren,
Shorts- Monki
Rosa Body- GinaTricot
Vit Korsett- Cubus
Svarta Gladiatorsandaler med nitar- Lindex
(bild tagen ur Elink Klings blogg)
Tyllkjol- Monki
Linne- Lindex


Sjukhuset

Jag har varit på sjukhuset idag, ofta nu. Min läkare berättade för mig att dom har en lösning på en ny medicinering till mig. Jag har det rätt svårt med det, fuskar med medicinerna för att slippa alla jobbiga bivärkningar (det är endast tabletter jag tar). Hennes förslag var då att jag ska komma in då och då, (det kan handla om några dagar i veckan eller i månaderna) på en behandling med dropp.
Att jag ska bli medicinerad genom dropp för med den tekniken får man inga bivärkningar. Men min största skräck är sjukhus och nålar, dropp, stick och blod. Så jag tvekar väldigt mycket, men dom rekomenderar det för mig. Jag vet inte vad jag ska göra, har typ inge val. Är ledsen :(


Jag hatar sjukhus och dropp, fast att jag är erfaren..

Kirrar in cash


Har kommit hem från ett jobb med mamma. Hjälpte till när hon gick som mannikäng bakom scenen med att hänga upp kläder och vara till hjälp till alla som gick visningen. Kul, fick även fixa goodiebags och dela ut dom sedan efter visningen. Man tackar ju inte nej till pengar :)
Pratade med en tjej som jobbade inom mode och färger och hon talade om för mig att färgerna som är inne i vår är, ljuslila, persikofärg och korall. Jeansjackor och trasiga jeansbyxor, till hösten var det mycket skinn och en hel del skinnkjolar.. Blä säger jag för skinnkjolar, men det lär man se om det stämmer.

Nu ska jag chilla med kakor som syrran bakat och kolla på tv.
Puss

Nya roliga och och söta kläder från Monki!


Nytt


Köpte det här igår.
Jeans från Gina och en parfym ifrån Lindex.

Söndag



Ha, skönt väder igår men det höll inte i sig tills idag. Jag och Sandra hade ju planerat att käka lunch i stan vid slussen innan vi skulle dra hem till Melina. Men så blev det inte pga av det trista vädret. Så det som jag gjorde idag var att jag tränade med sandra2, nice. Sen gjorde jag mig den där himla salladen i alla fall. God blev den. Men nu ska jag dra ihop mina saker sedan är det väl dags att dra till Melina.
Och imorgon ska vi 3 tjejer dra in till stan, har hört att det ska bli bra väder imorgon minsann!

Jobbat

   

Jag var och hjälpte till när mamma jobbade igår. Fick hänga upp kläder och fixa goodiebags. Packa upp skor, smycken, solglasögon och massa tillbehör till visningen.
Vi fick jätte god mat med och hem fick jag med mig några goodiebags. Och det var sjukt stora och goda cookies som var hembakta. Lika stor som min hand, jättegod.
Jag fick plocka upp ett likadant halsband, det igenkända halsbandet från Idol, som bl.a Laila Bagge och Alice haft på sig.


Söta klänningar



Rosa klänning- Gina
Blommig klänning med band i midjan- Forever21
Korall färgad klänning- H.M
Vitblommig klänning- Ellos

Rubrik


.

Åh jag tackar för att det är lov om 2 dagar.

Sushi lunch



Sådär, vi blev klara med svenska upg väldigt fort, så vi får sluta tidigare. Vi drar då till centrum för att käka sushi!
Kolla mitt mästerverk!


Update:


Min och Sandras lunch, sååå himla gott!

RSS 2.0