.

Är så jävla förbannad. DÖÖ

Sjukhusbesök


Kom hem vid 00:00. Besöket varade mellan 18:20 till 23:30. Brukar bli sådana väntetider när man åker in spontant till akutmottagningen. Men det gick väl bra, det var otroligt lite folk där än vad det brukar vara, fast ändå tog det en sådan tid. 
S.Ö.S har stängt under sommaren så det blev av till Huddinge. Fick komma in till barnmottagningen, bara för att man är under 18. Fick då emlasalva i båda armväcken för att vara beredd på att ta blodprover. Det fick jag också, och jag som kan det där nu med nålar, stick och ådror berättade för systern vart jag tyckte var bäst att bli stucken med kärlen och hit och dit. Det gick skitbra, hon stack och efter första röret kollade jag när hon fyllde dom 2 sista. Så det blev 3 rör, fast juste, det ena vart dubbelt så stort som dom andra. Efter det fick vi vänta i ytterligare 1 timma för att få reda på provsvaren. Dessvärre, -om jag nu kan säga så, hittade dom inget fel. 
Alla prover såg bra ut, och jag hade ju tagit prover på S.Ö.S för 10 dagar sen då dom också sa att det såg bra ut. Men efter prat och så fick jag en remiss. Känns skönt. Nu är jag bara trött. Ska sova nu med mamma här i Farsta och imorgon ska jag chilla. 

Akuten- here i come

Okej, nu blir det in till akuten. Är helt död, orkar inte röra på mig inte ens gå i stan. Somnar så fort jag lägger mig ner eller sitter stilla. Mamma är påväg från landet in nu till Farsta för att hämta upp mig så att vi sen kan åka till Huddinge akuten. Har ingen aning om vad som kommer hända där. Men det kommer nog garanterat bli en väldigt lång, lång väntan. Ska packa ner grejer som jag kan sysselsätta mig med. Och jag får inte glömma emlaplåstret..
Puss och hej.
Nu vill jag veta vad det är som står på hos mig.

Snygg kjol


Kjolen kommer från gina, den är så himla snygg! Med dragkedjan baktill, lite rockig me like! Får se om man skaffar sig den. Måste ju tänka lite på ekonomin ;)

Trött


Sådär, nu har vi bestämt tid för att ta prover på mig imorgon, passar bra när jag ändå ska vara hos psykologen på sjukhuset. Ska kolla om jag har gärnbrist eller något, så imorgon måste jag ta blodprov.. Tur är att Melina följer med mig :) Puss till dig!
Har vart på landet över natten, blir kvar där igen men just nu är jag i Farsta. 
Fyfan vad trött jag är i kroppen, håller på att kräkas känns det som.
Ska dra nu, puss!

2009-07-12


Alla armband från Cocoo

Alla armband kommer ifrån Cocoo.Du vet exakt vad allt handlar om, att du väljer det före din familj, jag orkar inte. Jag kan hjälpa mig själv men du verkar inte fatta eller inte palla. Jag kan inte må bra om inte du inser problemet och gör så att du mår bra. När du gjort det, eller om, då kan jag börja slappna av och må bra igen.Jaha

Jag känner mig helt död. Har ingen lust och ingen aptit. Känner mig inte taggad eller glad. 
Tusan.

RSS 2.0