Sommarsol


Åh, det var så himla nicigtväder idag!
Vi hade typ någon tema dag idag som dom kallade för "mod-dagen".
Handlade alltså om mod och massa saker. Vi var på en föroläsning i aulan, som vanligt, sedan skulle vi skriva brev till oss själva som man skulle få sen när man går ut i 3:an.

Var så himla varmt ute idag, jag och Sandra satt och åt lunch ute, vi har som en uteplats som hör till matsalen. Jätte härligt.
Efter skolan åkte jag direkt till Södersjukhuset. Gjorde mina ärenden där och lagom hem började sommarsolen gå i ide. Inte kul.. Pappa sa att det skulle kanske bli regn också.

Dif-Häc matchen är på tv:n nu och det suger. Jag kollar på typ alla andra allsvenska matcer förutom Dif:s för dom e så värdelösa. Skittråkig fotboll.

puss

Smoothie


OnsdagHar kommit hem från sjukhuset nu, gick skit bra. Ena besöket gick skitbra, fick testa på olika nålar och kolla igenom hela sjukhusrummet. Niceee känns lite mer lugnare då!
Ska plugga lite nu.. Mamma och pappa är och handlar hem sushi till mig, nice som fain.
Nog om det, adjö.H:M Kollektion


Från Ellinoraks blogg

 Ellinorak har skrivit och gjort ett kollage i sin blogg om att H:M Divided ska få in nya plagg, men hon vet inte när.
Jag försökte själv att titta lite snabbt på H:M´s hemsida  men hittade inget. Så jag tänkte länka till
hennes inlägg och visa hennes kollage hon gjort.Jag gillar mest jackan och armbanden som är precis här över med spännen.

Shoppat!

 
Klänning H:M
Läppglans  H:M
Tights H:M
Skor DinSko

 

Mötte mamma i centrum efter skolan för att köpa ett par tights till dasnuppvisningen imorgon. Fick mig en klänning som man kollat på ett tag på köpet.. Dom hade även fått in nya modeller i den klänningen, men denna var den jag trivdes i bäst!
Sedan skulle mamma köpa massa läppglans så hittade jag ett på rea som jag fick av henne. Gick förbi DinSko, hittade ett par skitläckra sandaler med nitar. Har köpt ett par nyligen från Lindex, men dom har inget stöd för hälen så den liksom trillar "ut". Så det vart en rejäl shoppingtur för mig!

Ska köka snabbt nu, sen ska jag ner till dansen.
Puss

Tjusigt med armband


Alla är från H.M!

GoodieVar på Södersjukhuset idag igen.. Hade 2 läkarbesök. Ena om mina njurar och den andra om min stickfobi. Haha det är så sjukt att man kan vara så rädd för nålar, kanyler, sprutor och rämmar bara för att man vart med om det när man var liten så mycket. Tycker att det borde vara som så att man blir van. Men tydligen kan det bli en oro hos sig som kommer fram, eftersom när man var liten var det massor av folk som höll i en när man skrek och försökte dra sig låss från blodproverna.
Men somsagt, jag gjorde stora framsteg sa min läkare, jag tog tillochmed hem en nål med slang.
Och, jag har den mot min arm!

NiceDagen var kanon, typ.
Jag och Sandra jobbade som tusan i skolan och då menar jag det verkligen. Jag började dagen med ett prov i samhälle där jag skrev 6 sid. Sen gjorde jag klart 3 upg i samhälle också. Och en annan när jag kom hem. Var skitnöjd och stolt.
Så kommer man hem och fått höra att lärarna ringt hem och sagt att jag fått en kaxig attityd. (?) Det roliga var att det som dom störde sig på var att jag inte stängde ner locket på laptopen när dom sa till mig. Anledningen till att jag inte gjorde det var att jag väntade på att mina uppgifter jag gjort skulle skickas till en av mina lärare. Och att jag då inte hade huvudet vänt mot dom. Så jag blev lite deppig när pappa var sur på mig.. Men det var ju ändå inte så allvarligt.

Men sen träffa jag en nisse, och då löste sig det mesta ;)

RSS 2.0