Sexy Butt

Ohyeah


Let the picture speak for itself


Fullt ös

 
Tycker allt känns konstigt, jag har alltid varit så van med att jag alltid haft något i luften, som jag gått och grubblat, spänt och oroat mig för. Men nu då, nu när det lugnat sig här hemma. Då behöver jag ju inte tänka så mycket, och vad ska min energi gå åt till då? Jag kan ju inte bara sitta still! Jag har massor av energi och jag vill bara göra allt på en gång! Jag kan helt enkelt inte sitta ner i mitt rum på min säng och bara slappna av. Jag måste alltid ha ett mål för dagen och göra något exakt hela tiden. Det är jobbigt.
 

Jimmy Choo För H&M


Nu


Träning
Dusch
Sängen

A small part of my head

 
Har inte skrivit på ett par dagar och orsaken till det är att all min energi går åt till annat. Jag måste bara skriva att det är så jobbig period nu, men att jag har sådana bra människor som ger så mycket! Underbara människor, jag tror dom hjälper för dom fram för allt bryr sig och att dom kanske känner att dom får nånting tillbaka, att jag inte bara suger ur dom all hjälp. Jag tar inget/ingen för givet. Mycket är i fokus just nu i mitt liv och i mitt unga huvud, om inget händer nu kommer jag bli så himla frustrerad och galen. Jag ger allt och jag hoppas verkligen att den onda cirkeln ska brytas. Självklart kan det inte ske på en sekund, det vet jag också av egna erfarenheter men samtidigt ska man aldrig hoppas. För om det misslyckas så blir man så oerhört besviken, och det har skett ett antal gånger, för många gånger för min del. Självklart för tusentals människor där ute också, man är inte ensam. Jag är inte ensam, ingen är det.
Jag orkar inte bo såhär, det är jobbigt att inte veta vad det är som ska hända med allt. Vad vill jag göra och vad kommer jag att göra? Jag glömmer bort att tänka på mig själv, mitt huvud är ute efter en annans, medan den personer har 2 hjärnor har jag ingen. Jag måste fan klippa av navelsträngen på riktigt nu haha. Men det är tufft, fast jag är Rebecca Cassel och jag vet att jag ALDRIG kommer att ge upp. Fast samtidigt säger jag inte att det är lätt. Det är grymt svårt, tuff och jobbigt.
Men fyfan vad jag kämpat och fyfan vad jag ska fortsätta med det!
 
Jag vill kunna stänga av hjärnor, skulle stänga av doms som jag inte orkar med men sedan väcka dom igen. Sedan skulle jag dra någonstans med dom bästa för att andas och le. Ha kul och helt enkelt bara vara människa.

Lite tankar..

Allt har varit ganska kaos, jag vet inte vad jag ska börja skriva eller vad jag kan skriva.
Min födelsedag, jag fick fina saker men allt blev helt galet. Jag är jätteledsen, besviken och allt känns tomt.
Jag vet inte hur min familj kommer se ut nu. Och jag vet inte vad det bästa är för den heller. Men jag gör så mycket, kontaktar folk, pratar med folk, går på möten. Jag vill bara sätta mig ner, lugnt, på något mjukt och andas, någon skulle berätta för mig att allt bli bra. Fort, du ska inte behöva oroa dig, eller inte bara du utan alla i din familj och dom som bryr sig.. Jag är helt ut och in vänd i mitt huvud jag känner hat samtidigt som jag älskar dig. Jag skulle ju aldrig dra igång alla dom här projekten om det inte vore för att jag just älskar dig. Jag vet att du är sjuk, det är en sjukdom men det är så j'vla jobbigt att vara med beroende. Vad ska hända nu, och vad ska jag göra?
Snälla låt det bli bra.
Om nu Gud finns, så snälla.
 
Jag är så ledsen..

!

Jag är skitsur

Congratulations

Idag är det min dag!
Och jag blir 17! :)
Puss!

2 nov


Smells

Så sjuka och knäppa lukter det finns! Vem vill glida runt och lukta sushi?
Fast Peach skulle vara nice :)

RSS 2.0