Lunchen

Lunchrasten bestod av en kaffelatte och en frappe. Melinas träning på att börja gilla kaffe går framåt, hon drack hela frappen ;)

Nu är det lektion och efter skolan ska jag till Lisen för att träffa henne och hennes mamma, efter det ska jag hem och sova hos babe :)
Puss

Vi har ju hemligheter i den här familjen.

 

Har hittat en bok som jag tycker verka passa bra in på mitt liv. Jag ska ta och leta upp den och köpa mig den. Författaren själv har upplevt handlingen så det är inte bara en påhittad berättelse. Hittade tipset om boken i DN och i artikeln som jag läste kände jag igen mig i det mesta, lite fascinerande.
 
 

Never give up

Måndag igen, det som jag hållit på med i helgen är att jag jobbat på den nya invigningen i Nynäshamn. Den nya vägen 73 var färdigbyggd och jag var där som vakt, dels till E.M.D. Sedan var jag hos Karin och sov där, på söndag åkte jag hem till Lisen. Nu skolan och jag vet inte vad som händer i veckan, på lördag ska jag med och kolla på Tessan när hon ska tatuera sig på salongen. Ska bli kul! Jag är så sugen och har en del ideér på att göra en egen.

Klassen sitter nu och väntar på läraren som skulle varit här 20 över 11 och a, klockan har redan varit det och han är inte här. Segt, ska nog kolla lite religion nu inför provet imorgon.

 

/Adjö en sorgsen Rebecca.


Mitt i det grå.


Disappeared

Jag vill bort, bort, inte se, inte höra, inte veta, inte finnas, vill inte tänka och inte bry mig.
 


Min dag

Skitseg dag idag. Blörjar 08:30 med religion som är i 3 timmar, lunch efter det, håltimme skitlänge och sedan en mentorstimme som bara vara i max 30 min. Vill bara hem men det är så jobbigt att behöva åka tillbaka till skolan för de där 30 minuterna.
 
Efter skolan ska jag till min psykolog. På kvällen ska jag möta min syster i Högdalen vid 23 tiden. Ska flytta in till henne nu för ett tag. Jag hoppas det blir bra.
 
Nu är jag ashungrig.

 

Can yoo here me?

ledsen men ändå lättad.
Aha, nu ska jag "flytta hemmifrån", så mycket kaos hemma och jag kan inte bo där. Ska bli skönt, och det är speciellt skön att flytta bort till någon.
Ska bo nu hos min storesyster i Högdalen.
Nu är det skolan och jag ska kämpa.
 
...

Bio

 

Idag var jag på bio. Såg sommaren med Göran. Och det är en sådan sjuk grej i filmen.
Nämligen hon till vänster på bilden heter Linnea Cassel, exakt så heter min syster och Linnea Cassels intresse är att göra egna smycken. Alltså va? Tänk om hon hade hetat Rebecca Cassel och gjort egna smycken, då hade jag blivit lite rädd.. Man undrar vart dom kan ha fått idén ifrån?
Filmen var asskön, så fort jag såg "Göran" började jag garva för att jag tänker mig honom så oseriös. En rolig film som gjorde en på glatt humör!

Nej

 

Allt är så galet, galet, galet. Fan mamma vad gör du komigen. Du vill inte det här, vi vill inte det här, mamma försök. Jag orkar inte. Vill flytta, ska se om jag kan få en egen lägenhet. Jag orkar inte ha fasad och jag orkar inte ha allt hemligt. Det är inte mitt fel, jag ska inte skämmas. Men oftast gör jag det. Men jag ska inte, jag vet det. Vill bort, för allt som skett är oförlåtligt, jag kan inte acceptera för mycket. När är det slut, när blir det bra.
Mamma snälla.

Go Girl!

 

Åh jag var i Åhlens City för någon dag sedan och luktade då på Carolina Gynnings nya parfym! Den var jättgod, luktade nyduschat och är precis den doften jag vill ha på parfymer. Den skulle jag inte banga på :)

Torsdag, snart fredagJag och Sandra drog in till stan idag efter skolan. Jag hittade ett par nya skor och sedan drog vi tillbaka till Farsta då vi skulle på dansen.
Dansen var sådär inte jättejättekul. Men det beror mycket på att vi inte har en klar och färdigbyggd danslokal.
Är död nu.
Puss

Sånt gör en glad

Min gulliga syster Alice kom och gav mig en hembakad muffins nyss!
Puss på dig

Ångest.

Ångest, ångest och ångest.
Tiden går så sakta och jag vill bara sysselsätta mig så jag inte kan tänka på det, eller höra det.
Kom hem idag, satte mig och skrev 5 sidor om miljön inom ämnet Naturkunskap. Sen när jag blev klar med det hade jag inget annat att göra. Fyfan har ångest vart ska jag ta vägen? :(You don't know me, you don't even care.

...
Min dag, vakna, upp, laga mat, bilresa, hem, Emil, ledsamhet och fotboll.
Jag har sån ångest just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Alltså varför just hos mig, vill få en önskan av någon som kan slå in vad som helst. Att få ro skulle vara så skönt, fokusera på mig själv, och sorgen som jag bär är för att  jag älskar dig så mycket. Om jag inte hade gjort det skulle jag ju inte brytt mig ett dugg, jag vill ju att du ska må bra. Jag kan säga att jag skiter i allt men egentligen bryr jag mig så mycket om det/dig. Även om jag kan göra så att jag mår helt bra vet jag inte om jag kan släppa det. Eller kan jag egentligen göra det om det inte löser sig med dig? Fyfan säger jag bara, jag gör vad som helst, vill ha det fint och bra.
Nu har jag sån huvudvärk att det känns som om blodet pulserar ut ur mina öron och att pannan dunkar ut 1dm för varje slag. Vill sova och inte vakna upp, eller bara om det var till något bra. Den dagen hoppas jag kommer annars undrar jag om allt är värt? Jag har det svårt att föreställa mig att jag skulle kunna leva ett bra liv utan dig, du är liksom orsaken till mig. Men man kanske kan det, jag hoppas att saker och ting löser sig någorlunda.
Nu vill jag bara bort. Men jag hatar att vara själv, något som har förändrtas hos mig märker jag. Ogillar ensamheten.
God natt.

Onsdag

 
Är just nu i skolan, min dag igår eller kanske rättare sagt min kväll igår var hemsk.
 

Every day


I feel so lost.
Gah, jag vill att det ske bli torsdag nu, nu, nu!!!
Och jag vill att det ska ringa på mobilen nu!!!!
Och att det ska bli oktober. Bara om det blir en bra oktober.

RSS 2.0