Dålig upt


Ingen uppdatering alls, är typ aldrig hemma så det är anledningen. Men det känns som om det är mycket nu och jag vill bara tjilla.
Jag har utrett massa skit i skolan och så, hoppas det lönade sig bara. Träffade Joy i torsdags innan Ersta, åkte och mötte henne så att vi tillsammans kunde åka hem till henne i sumpan. Efter det åkte vi till Kungsan och gick därifrån till Ersta, skönt. Hon var min räddare den dagen, jag var så jävla orolig och ledsen.. Samma kväll mötte jag Fabian och några i hans klass för att dom hade mösspåtagning. Vi drog hem till en i hans klass och efter det gick jag och han hem till mig för att hämta madrass, täcke och kuddar till huset som vi fick nyckel till igår. Hahaha fyfan det var kul, speciellt när han fick för sig att han skulle bära mig och springa då han inte pallde mer så att allt lutade framåt och han tappar mig och ramlar själv över mig på asfalten i regnet. Haha jag dog.
Usch, jag skriver som en kratta men orkar inte rätta till det.
Puss

Mini

Alltså, jag har typ aldrig sett kort på mig när jag är liten, vi har inga kvar nästan..
I alla fall, dessa kort kom fram idag eftersom vi packar och river upp gammalt skit inför flytten. Tycker det var väldigt kul, mina kära ponnyhästar, det var dom som gällde kom jag ihåg.

Tränat

Innan jag joggade idag så visade min stegräknare på att jag hade gått 4 km, så jag sprang alltså 6km nu.
Fyfan det går så jävla sämst, jag kanske började för hårt i början med joggningen?. Satsade första dagen på 5km, andra dagen detsamma, igår 5km och idag 6km. Kanske skulle börjat med 2 och legat på den nivån ett tag, för just nu känns det som om jag bara tröttar ut mig och inte alls blir starkare..

Maskrosbarn

Juste, det var så himla kul att se den här konsten som min kusin bla annat skapat tillsammans med hans tatueringsstudio. Jag joggade förbi väggen tillsammans med Fabian inne i stan, tråkigt nog hade en del utav färgen ramlat bort, men det var riktigt fint!
Titta, videon är asball!

-

så less. orkar inget nu

Ovärt.

Blöööö.
Alltså nu har jag diskat, dammsugit och skurat lägenheten, får se om päronen märker någon när dom kommer hem. Jag vill jogga också men har träningsvärk från joggingen i fredags och igår med Fabian.
Imorgon är det skola och sjukhus efter besöket ska jag träffa söta Joy i stan!
Jag har förresten börjat med att sola, haha eller har gjort det 2 gånger nu men jag vill verkligen bli brun nu. Har aldrig pallat bygga en bränna med hjälp utav solarium men jag ska göra det nu.
Nu ska jag typ duscha och laga mat kanske.
Puss

23

Den här bilden vill jag ha förstorad och mycket mer guldgläns i så den inte känns så matt, tanken är att ha den som en mäktig tavla.

Snö

Yes det är april och det snöar!


Hatar det, fyfan snart är det maj och det är fan månaden innan SOMMAAAAAAAR. Jag hoppas som fan att det inte blir mer snö.
Var på sjukhuset imorsen, kom precis innanför dörren, jag vart helt matt och ganska låg utav att vara där just idag, varför vet jag inte. Men jag fick ett eget rum med käk, men jag fick bara i mig en varmkopp oboy, älskar sjukhusets oboy.
Snart ska jag laga mat och rycka upp mig lite, är sjukt trött och låg. Sedan iväg till min personliga coach, låter så koolt! ^^
Puss

Bil

Har nu övningskört för 2:a gången i mitt liv, alltså jag kan växla mellan 2:an och 1:an, backa, bromsa och starta! Känns så himla kul, nu vill jag bara ha en stor yta med lång sträcka så jag bara kan kötta på bromsen.
Nu måste jag tillbaka till Holly wood fruarna.

Skriver under press av en sjörövare

Här är lite bilder från modevisningen som jag och Sandra fick jobba med igår. Bakom scenen fanns det smycken och kläder, solglajor, skor och massa mer saker som vi skulle göra i ordning. Fick käk efter genrepet så att vi skulle bli laddade till självaste visningen.
Stakars mamma som vart jättesjuk, fick migrän och hennes ledsjukdom började märkas av. Så hon hade det riktigt jobbigt med att klä på sig och av sig kläderna, hålla masken på scen, hon spydde ett antal gånger, hatar när mamma mår dåligt.
Men hon är så duktig så det märktes inte, en annan kul sak var att hon som hade visningen bad om mitt nummer så hon kunde höra av sig till mig när det dyker upp mer mannekäng jobb, skitkul! Jag har ju gjort det här förut för henne så hon vet ju att jag kan sköta mig..
Nu ska jag och Fabian kolla O.C han säger att han håller på att somna i sängen här bredvid så att jag ska få skuldkänslor. Så ja jag får väl lägga av att skriva nu......
Puss

Home

Hemma nu från modevisningen, var kul och fick gott käk. Allt gick bra, hon som skötte hela visningen bad om mitt nummer för hon var intresserad av att ringa mig igen för hjälp till fler visningar. Fick goodiebags, lyxigt käk, dricka m.m Vi hjälpte modellerna med kläder, matchnig med smycken och skor, hänga upp deras kläder, ge deras outfitts och bara vara till hands när dom behövde hjälp.
Jag är jättetrött och känner att jag skrev det här inlägget fumligt. Men nu måste jag ta en dusch, somna i tid (hur ska det gå när Sandra sover över?) upp 07:00 imorgon och sedan har vi prov framåt eftermiddagen, måste plugga gärnet på de håltimmarna vi har imorgon.
Juste, Sandra tog en del bilder som vi troligtvis visar imorgon, kika in då!
Puss

Mysdag

Ska tydligen bli sol lite senare mot dagen, pisskallt nu på morgonen men solglajorna är ändå med för säkerhetsskull!
Ikväll fick jag jobb till en modevisning som jag brukar vara med på varje år. Hon som anårdnar den frågade mig om jag möjligtvis hade en kompis som jag kunda ta med och då tänkte jag direkt på Sandra! Hon kunde såklart, så ikväll ska vi med mamma till modevisningen och slava för dom bakom scenen med kläder och outfits, så nice med pengar och goodiebags!
Nu är det skola och jag och Sandra ska ha redovisning om ett mindre projektarbete som vi hållt på med bara för att vara mer förberedd till projektarbetet i 3:an.

Har aptråkigt

helt serri, hatar att plugga, jag gör typ allt annat bara för att slippa just det. Har städat, diskat och druckigt 5 koppar te. Nu vill jag bara ut till kvällsolen..
Juste jag budade hem en ipod, asnice!!

-

Bloggfrihelg typ. Askefft att blogga när man inte är hemma vid sin egna dator, men men det kommer bli mer uppdatering imorgon!

Blondera

Jag vill bli jämnblond i håret igen. Grejen är att när jag färgade mitt hår hemma sist så blev det gult. Kycklinggult och jag är lite tveksam till om jag ska testa på det igen. Så är det någon som vet om den här hårfärgen är bra? Ska se vad mamma tycker att jag ska göra.

Outfit.


 
 
Ska strax till Ersta sjukhus, har precis slängt i mig frulle och jag har typ bytt kläder 457 gånger. Jag vill byta mer..
puss
 

Vill ha..

Jag är på jakt..

Vilka är ni?

Ja, alltså varför har min statestik ökat så mycket? Jag brukar ha 30-40 unika läsare om dagen men nu har det bara stigit!

Fail

fan han gick inte på det.

God morgon

God morgon, vaknade först av att mitt alarm ringde vid 10:00 men jag stängde av det. Efter en kvart typ så började någon ringa på ytterdörren, jag trodde att någon skulle vara hemma så jag brydde mig inte. Men ingen öppna och det kom bara mer och mer ringattacker. Jag öppnade inte.
Undra vem det var, hoppas det inte var något allvarligt typ att någon granne höll på att dö eller så..
Nu under jag skrivit det här inlägget så har det ringt vid 2 olika tillfällen med bara 1 signal. Och båda var från dolt nummer. Aja, mamma har i alla fall fixat så jag kan åka till sjukhuset idag när jag vill, så jag ska väl fixa mig och dra så fort som möjligt! Hoppas jag ska få testa på dropp nu!
Love spring
Ps: jag blev aprilad inatt av min pojkvän, nu ska jag testa att göra det tillbaka...

RSS 2.0