Presenter

Juste jag fick en julklapp i fredags utav Åsa och några. Dom kom in på min praktik och lämnade den, så himla snällt, jättebra saker var det jag fick också, verkligen användbara. Ett presentkort på Gina Tricot och en handgjord ljuslyckta, tack så mycket!
Örhängena på bilden fyndade jag själv igår på Ur&Penn för 20 spänn.. Haha gaalet, men nu ska jag dra och äta.
SKOJA

Min mätthet.

Aloha, sitter och lockar "mitt hår". Strax ska la familia dra till mamma, ska bli kul! Alltså jag är så faaaasligt mätt. Det började med att Karin kom hem till mig i fredags, jag hade käkat frulle och lunch som vanligt hemma och på praktiken. Efter det mötte jag kussen i centrum hon hade då köpt red bull, kladdkaka, nötter och sombreros! Så jag fick middag hemma sedan var det bara att hugga in i godsakerna framför melodi festivalen. Sedan vart det te-mys och läggdags. Jag vaknade av att jag var skitmätt men käkade en macka, sushi till lunch, massa te hemma, middag. Inge småätande!!! Idag är jag asmätt, käkat ett ägg idag bara och jag är illamående.
Jag vet att när vi kommer till morsan så blir det kladdkaka och pappa sa redan nu att det blir käk på thaistället sedan.. AHHH. Fattar inte jag som aldrig är mätt och käkar allt och alltid.
Mätt och lockad becca.

(Fyfan vad sjukt det är med bloggar, jag skriver liksom om hur mätt jag är. Aja jag har bloggen för min egna skull så jag skriver ju egentligen vad jag vill)

SMK

YO,
Sitter ock käkar nudlar medan jag lyssnar på slgsmålsklubben, shit det var länge sen jag lyssnade på dom!
Jag ska praktisera snart, stänger så jag slutar 7. Ikväll kommer kusin hit få se vad vi hittar på.
Har precis lockat mitt löshår, jag vet inte vad det är men det är något som jag inte gillar med det, känns så onaturligt och konstigt, känner mig typ dum att ha falskhår haha. Jag tycker inte heller att det ser så bra ut när man har det utsläppt, toffs är skönast men då är det dom där jävla klippsen..
Aja, kul att ha om man ska typ klä ut sig eller piffa till sig ordentligt.
Nu diska och typ ringa Sandra.

24 feb

Nu har solen börjat titta fram igen! Men fyfan vad kallt och jag är så himla trött på snön. Tydligen skulle det pissa på lördag och bli någon plusgrad (Sandra info). Idag hade vi betygssnack med bilden, VG för mig.
Nu ska jag göra nytta, gå till ICA och laga middag till bajsbarnen här hemma.
Puss

Fan vad värt inlägg

Åh sån tråkig kväll, orkar inte hitta på något som får mig att känna mig död imorgon bitti. Ska nämligen upp tidigt och iväg till en läkare, typ. 10:00 redan och det är klart vid 12:00 efter det då? Åh hatar att bara ha massa tråkig inplanerat. Kommer säkert somna snart.

Love

Mamma du är den bästa mamman man kan ha. Kommer sakna dig du är sådan kämpare i livet <3

<3


Puss alla på <3 dag!
Ikväll blir det bio, flickan som lekte med elden så himla taggaaaaad!

Hur man gör ett enkelt sidenarmband!


10 feb

Vart i Kista galleria idag tillsammans med Sandra, hittade lite grejer som känns användbara. Snart ska jag sminka om mig (jag som kletade in mig med brun-utan-sol och glömde bort det och sov med det innan det hade torkat.). Gått och gnidit aceton i ansiktet, scrub och ansiktsmasker. Har fått bort ganska mycket fast det är kvar en del.
Sen ska vi typ på en visning på ett hus.
Puss

Eget armband




Pysselbecca

Gjorde mig nyss ett enkelt armband av ståltråd, pärlor och lås.

Love change

Fixade om designen nyss, kände att det "behövdes". Jag har varit på visning idag på ett radhus med "familjen". Alla är skitsäkra och vi ska satsa på att få det. Skitkul om vi köper det, jag kommer dö av lycka när jag ska inreda!!

Nu ska jag typ duscha, få ju inte bada på ett tag pga av tatueringen. Shit vad jag vill göra någon till! Tatueringar är så himla hot!! Juste, sola tänkte jag också göra jag som nu har "börjat" med det, så jag tror jag väntar med det typ någon vecka sen kör med den armen utanför..

a little bit

haha söööt.

RSS 2.0