Jag vill ha dropp!

Alltså hallå.
Jag som haft/har fel på mina njurar sen 14 år tillbaka har fått besked att sjukdomen ska växa bort med tiden. Enligt prover och sådant så ser det ut som om den gjort det eller är i alla fall på god väg, men just nu ikväll fick jag för mig att jag skulle ta ett prov, så jag gjorde det och mina värden var inte bra.?Och, det sjuka är att jag blev lite glad? Okej, glad är nog fel ord, men min doktor har sagt att om jag nu skulle få ett återfall så ska vi testa den "nya metoden" för medicinering. Inte cortison som jag alltid käkat, utan rakt in i blodet med hjälp av dropp. Jag ska då få åka in på sjukhuset och få dropp i 3-4 timmar, det är alltså det som jag ser framemot!!
I höstas när min doktor sa att jag skulle testa på dropp nästa gång jag får ett återfall blev jag helt i panik. Jag hatade sprutor, nålar, slangar, blodprov, pappersarvetter, sprit, armväck, kalla händer, sjukstolar, sjuksystrar ja allt. Så jag fick gå en kurs för att få bort min rädsla... Haha
Den hjälpte, jag är inte rädd alls, jag har piercat mig efter det, tatuerat mig och även gjort hål i mitt egna öra, men en nål. Min största skräck förut liksom!
SÅÅÅÅÅ, nu vill jag ringa doktorn på en gång och få en tid till dropp!!

Inspirerande outfits

Jag vill ha hennes kläääääääder.

Rösta på min bikin!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Dagens outfit

Jaaaaaaa, här ser ni mig påklädd minsann.
Faktiskt så plattade jag håret idag, har inte gjort det på ett tag alltså och jag använde även värmespray! Bra Becca, fan jag har knappt inge hår kvar på huvudet snart, skärpning.
Sedan lite mer rosa läppstift, jag har ju annars rött.
Aja, jag har:
Vit tee från H&M's tant avdelning
Svarta byxor från VILA!

Idol och kläder

Såhär kul har vi i skolan, så jävla slappt alltså. Jag och Sandra kollar tillbaka på gamla bilder från Idol. Vi sökte förra året och även fast att vi inte kom vidare var det en sån himla kul upplevelse! Vi är sugna på det i år igen. Men vad ska man sjunga då?

Hatar att the Garden Collection är så slut.


Powder baby, powder

Powder, det är tydligen det som gäller nu alltså. Hör inget annat än det av min handledare på praktiken. Jag tycker själv att det är fint, men jag passar inte så bra i det, känner mig alldeles för "gullig". Men vem vet, bryta det kanske Becca? Testa lite rosa är kanske inge fel.

Piercings

Blivit så mycket piercings och tatuerings snacka omkring mig känns det som, så jag visar upp mina ställen, förutom min lilla nipple. Jag kom på att jag även måste åka tillbaka till det piercingställe som gjorde min avancerade piercing i den övre delen av örat, för dom ska ju byta ut den läkstaven till en annan. Måste göras, måste göras..
Men nu ska jag väl försöka sova i detta kaos kring mig.
Puss

Kollage från Forever21


Juste.

Jag och Fabian har ett löfte. En vecka.

Löftet börjar från och med idag, vad tror ni att det var jag gjorde först av allt när jag gick upp?

Slappt

Så, hemma med en fet kopp te nu. Sov hos älskling inatt, skönt att få vara med honom igen!
Igår var typ en hel bunt av brudarna i klassen ute och käka, tyvärr kunde jag inte följa med men jag hoppas att det blir fler tillfällen!
Usch, jag känner mig så äcklig, jag som duschade igår och så känner mig så snuskig nu. Jättejobbigt är det också när det inte finns "tjejgrejer" hos Fabian. Hann inte duscha heller, för mitt hår skulle inte hinna torka och killen har ingen hårfön. Jag ska nog nu med detsamma packa ihop en bunt med prylar som jag ska lämna hos honom, i hans skåp, jag har tittat och det finns plats. Det är sådana grejer han får ta nu när han skaffat mig som brutta!

Nirvana comes back to you

 
 
Gah, rökelser och mys i täcket, det är vad jag vill nu. Bara inte tänka

Nya tag

Nu sitter jag i skolan, sitter och pratar om tränings/sötsmetoder. Jag är med i Carolines och Lisas deal om att inte äta godis och chips och dricka. Man får bara äta och dricka det 1 gång i veckan + 50 situps och 25 armhävningar varje kväll! Fan jag som ska fika idag..
Men jag är PÅ!

Brownie

 

Body-Gina, Tights-Gina och kofta-JC


 
Fan vaknade astidigt för att solen sken in genom mitt fönster. Så jag är typ klar, juste. Jag är jääääääättebrun i fejjan. Tog min dunderkanon brun-utan-sol igår och den ger sådan himla effekt. Tog ju mest i ansiktet utan halsen och armarna, det ger ju resultat. Men jag har gjort det bästa jag kan för att få det att se bra ut med smink.
Ska käka frukost nu sen gå till centrum för att kolla på ett par DR Martens som Hind sa det var rea på!!
Puss

Min nya favvoblogg!

Alltså yes typ, jag har äntligen hittat en blogg som känns så "jag" och så rätt. Jag har haft en del bloggar som man ständigt kollar in varje dag men jag har tröttnat på dom. Men nu kom det en underbara blogg!!!!!!!
Min nyblivna favoritblogg!

Bikinis

Bikini är en kul grej, jag kommer nog ha med mig någon snygg ny shoppad till Turkey i sommar! Men dessvärre tycker jag att ingen direkt från H&M har övertygat mig, den sista i så fall, men svart liksom. Hur somrigt är det på en skala från 1 till 10? Aja, lyxproblem, jag kan bada naken!

Jag vill..

jag vill fan ha ett par DR Martens..

Kollage

Gick in på H&M's hemsida och såg massor med kläder som hade skärgårdsstil. Kunde då inte låta bli att sätta ihop ett kollage, jag själv blev jättesugen på bikinin som typ egentligen inte alls passar in..

Slut

Så, ännu en dag avklara och den slutade i biblan för mig och Sandra. Vi la in våra ansikten i kopieringsmaskinen och höll på, då satte jag mig på den med byxorna nere. Men vi hann inte få någon bild för det kom in ett gäng.
Nu slutar vi och vi ska till centrum!
Puss

H&M är snälla

Eftersom att jag och mamma fick hem checkar från H&M med sammanlagt 1100 kr köpte jag denna idag för 149:- Dessvärre var xs slut men då kan jag bara ha den till tights!

Hurry

Mamma ropar på mig måste springa, dessa 2 köpte jag på rasten. Blå LINDEX Lila spets Kappahl (rea)

Harmoni

Måste visa min klänning som jag köpte från SALT där jag praktiserar. Längtar tills jag kommer få använda den i sommar och i Turkiet!
Mamma har kommit hem nu också, så himla skönt, började gråta av lycka när jag kramade henne, usch nu gör jag det med. Älskar mamma.
Vi ska ju börja med flytten snart, åh jag har så mycket att se fram emot, våren, träning, mamma, sommar, resa, flytten, kompisar och kärlek.
Lättnad känner jag nu, så skönt.
Puss

fredag

Nu sitter jag här framför datorn och är så jävla trött på mig själv. Jag ser så tråkig ut, jag vill göra något åt mitt hår, mina kläder, min stil och smink. Fan ge mig inspiration!
Min kusin är på väg till mig nu, hon är bra på sånt där, ska ge henne fria "händer" eller i alla fall be henne komma med några förslag. Så jag antar att det blir tv för oss, kanske så ska vi in till hennes jobb och chilla, men vi får se.

Nu måste jag springa

Så, äntligen har jag hittat ett par kläder! Har käkat frulle och ska strax borsta gaddarna. Måste köpa käk innan jag sätter mig på tuben till praktiken.

Ångest

 
 
Har ångest.
Varför vill jag inte träna, jo jag vill fast nej det kan jag ju inte. Jag tänker att jag vill jogga men det som hindrar mig är det kalla vädret. Men om jag egentligen skulle vilja jogga så mycket så skulle ju inte vädret spela någon roll?
Fan, sen när blev jag slö? Jag har ångest, godis lockar till tv:n, fan det är lov men åh jag känner mig som en 150 pannors tant. Tänk om man kommer bli det.

H&M Kollage

Med detta kollage som jag gjorde tillsammans med min lillasyster blir det god natt!
Allt är från H&M och jag längtar till våren.

RSS 2.0