Gala



Hela dagen i skolan idag gick åt till att öva på "Farsta-Galan". Jag och Sandra ska vara konfrencier inför hela skolan på 3:ornas student och 1-2:ornas avslutning. Temat är gala och med det så ska vi efter varje nummer byta klänningar.. Så imorgon har vi gnrep också och även övermorgon, hoppas det blir kul, vi ska även testa med klänningarna också.
Men nu ska jag och Sandra kolla film och käka chirrepirre. Haha måste underhålla mig ikväll för att Fabbe är på hans klass skiva och jag är inte med.. Puss

Inredning

Älskar design och inredning, kliar i mina fingrar nu när jag var i huset. Allt jobbmaterial är ute ur hemmet och vi bär nu in möbler, jag ser hur varenda rum ska se ut framför mig, med färger, tyger, tavlor, möbler och ja allt.
Längtar tills på måndag då vi lämnar den här fula lägenheten och inviger huset!

Piercing

Ny piercing, köpte den i Haninge Centrum i någon smyckesbutik. Snyggt till sommaren när man är brun och glider på stranden!

Huset

Mitt gamla och nuvarande rum..

Mitt nya rum


Håller på att packa ner allt skit i lägenheten nu, var i huset tidigare idag och nu har dom lagt golv på hela övervåningen, målat/tapetserat där det ska och även det mesta på nedervåningen. Det som egentligen inte är klart än är väggen som ska bli lillebrors rum, måla om systers väggar + tak och göra om badrummet på nedervåningen. Men det iondrar ju inte oss att flytta in, så på måndag bor vi där.

Klaar

Ska iväg strax mot Stadshuset, ska möta upp Fabians familj där. Hans syster har tagit examen och jag har blivit medbjuden på middag! Ska bli skitkul och här får ni se vad jag satt på mig!
Klänningen är från H&M, örhängena med, armband gjort själv/accessories + ett par klackar..

Gaddning på Salong Betong

Var på Salong Betong idag tillsammans med syster, hon skulle gadda sig, texten som är på bilden "Pain is temporary- Glory is forever" och även "mamma pappa" på framsidan och baksidan av handleden. Men när hon skulle sätta på skissen på sin handled så blev hon osäker, därför gjorde hon inte den idag utan väntar lite med den tills hon är säker.
Men jag tycker att den hon gjorde nu blev jättefin, älskar teckenstilen.
Syster blir gaddad
Resultatet!
Liten suddig bild på Bryshan, sprang ju iväg när man skulle fota.

Night

Puh, kom upp ur badet nyss, shit det var inte lätt att få bort all hårspray ur håret, jag tog lite olivolja i och det lättade lite då.
Imorgon ska jag vara på sjukhuset klockan 08:00. Alltså mitt tåg går 07:25, jag fattar inte hur jag ska palla...
Men efter det så ska jag till Salong Betongt tillsammans med min syster som ska tatuera sig!
På kvällen imorgon tar Fabians syster examen på KTH, så då blir det finmiddag som jag blivit medbjuden på, jättekul ska det bli, hoppas jag inte dampar ur totalt när jag ska göra mig i ordning inför det...
Nu ska jag tvinga mig ner i sängen, nej justfan jag har ju blött hår, aja.
PUSS

Mer bilder från visningen

Några utav oss modeller!

Fina scenen, innan publiken kommit
Här började eleverna från skolan komma in 
Melina, Jag, Jossan och Sandra
Sandra och jag efter visningen, vi försökte få ur all hårspray..
Innan visningen!
Klar, längtade efter mina converse
En bild på mig och Sandra på duken
Under tiden då vi blev makade utav sminktjejerna!
Klara efter visningen, Sandra, jag och Melina
Innan allt, jag, Jossan och Sandra
Så, behöver inte skriva så mycket mer än att här är en del utav bilderna från idag. Hatar inlägg med lite bilde roch mycket text.. Varför har då mina senaste inlägg blivit så.. Ändring!

Modevisningen!

Tog lite egna bilder under modevisningen idag som vi gjort själva i skolan.
Therese och Weronica i min klass hade med sig sina egna systemkameror så jag kommer lägga upp deras bilder senare i bloggen.
Visningen gick skitbra, jag var den första modellen som gick ut och det var mer folk än vad vi trodde som kom! Så himla kul, jag var astaggad och fick massor av beröm efteråt från folk som tittade på visningen.
Vi hade även ett tjejgäng från en annan skola som gick "smink", dom kom och makade oss och hade då oss som deras projektarbete. En annan tjej kom även dit som fixade vårat hår, tuperat och drog bak luggen så att det blev en tuppkam typ.
Vi visade kläder som vi gjort själva samt fick vi låna kläder från 3 olika klädersbutiker i centrum, så vi gav dom reklam, askul och jättesnällt, allt blev verkligen lyckat!
Nu borde jag nog ta i tu med hur jag ska kunna få bort all hårspray jag har i håret, skojar inte hela mitt hår är en enda stor dread.

Detta fick jag!

2 olika höga modeller sedan ett par låga "sport" strumpor, tar nog dom nu för jag ska jogga!

Så himla snällt!! Fick alltså 3 olika pack med strumpor, ett par hotpants och kallingar.
Strumporna är från Calvin Klein och underkläderna från MUCHACHOMALO.
Jättetack Helene! :)

Sjukt, men läs!!!

Pustar ut nu.
Shit denna dag har haft många märkvärdiga händelser, eller många och många men jobbiga i alla fall.
Kan berätta lite kort om den.
Började med att vara i skolan där jag och Sandra skriver manus till oss själva inför skolavslutningen där vi 2 ska vara konferencier, idrott efter samt betygsnack.
Övat på modevisningen i skolan och solat massor.
Efter skolan drog jag på en joggingrunda och det gick jättebra, kändes inte tungt och det var skönt när solen låg på!
Hittat en tapet till mitt rum, beställt dom och vart i vårt hus och kollat läget!
  • På vägen hem i bilen från huset tillsammans med pappa ser jag en man bakom ett bussbås precis utanför där jag bor nu. Han är däckad och jag vet vem det är, pappa med. Vi lämnar bilen och drar dit, testade att väcka honom och han vaknade, aspackad och påverkad av något..!Vi leder honom till våran bil i alla fall och pappa kör honom hem till sig. -Dagens goda kanske?

  • Sedan läser jag en "kompis", bekant ska jag säga, status på face book. Där står det något om att en viss person dött och jag kommer då på att det är hennes pojkvän. Jag fattar inte hur, vad, vart och varför, går då vidare till hennes blogg och för en större uppfattning där. Händelsen är skriven i Expressen och man kan läsa allt på hennes blogg. Så sjukt? Jag umgås inte med henne men hon frågade mig en gång om vi skulle ses eftersom hennes pojkvän bor i stockholm och hon i Linköping, hon sökte vänner och kollat in min blogg ett antal gånger. Jag träffade henne aldrig men vi hade en del kontakt över nätet. Jag antar därför att det är okej att jag länkar till hennes blogg, den stod i tidningen, hon har många kommentarer och skriver själv om hur mycket läsare hon haft, så här är hennes blogg! Länk till Expressen
Är så glad att jag har det bra och att Fabian lever! <3

Sjukt?

Spets H&M

Wii, spetsklänning från H&M, passar bra till bruna ben (jag odlar) och de bröllop som jag ska gå på i sommar!

Lite random

Visste du att det är 5084 sökningar i månaden på Google efter 'Rebecca Cassel'?

Juste jag smsade 118800 här om dagen och ställde frågan:
Vem är Rebecca Cassel?
Som svar fick jag:
Rebecca är vad man här på 118800 brukar kalla för en PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skatta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars! Mvh 118800




H&M


Bö.

Jag och älskling i schtekväder!

Jag och Sandras bulle inne på solariet!



Alltså jag är så otaggad på blogg. Har inte varit hemma och det gör så att jag inte alls pallar blogga.
Har vart med Sandra och Fabian dessa dagar! Drog till Sandra i onsdags och sov över där, vi solade solarium i 20 min, dog av värmeslag, köpte chips, ostbågar och sockerdricka som vi köttade på bussen hem till henne från solariet.
Efter den dagen åkte jag hem till min älskling och man var ju ledig tor-fre så det vart långhelg! Minns dock inte vad vi gjorde den dagen, troligtvis mös vi!
I alla fall, den dagen det var så himla varm gick vi 2 ut, jag hade shorts och linne, alltså det var så sjukt härligt riktig sommar, vi satte oss på konserthustrappan, bara tjillade och njöt utav livet.
Igår drog vi till en fest tillsammans med Fanuel, Fabbes polare hade tydligen lite krök hos sig och dom hade inte setts på aslänge! Det var kul, jag och Fabian sov över där medans Fanuel åkte hem. Vi blev väckta astidigt, åkte hem och sov mesta tiden där med, vi vaknade 20:15..
Så nej jag är inte trött..

Tjo långhelg

 

Wii, örhängen H&M, Strumpbyxor H&M och ett jättefint rosa läppstift från Viva La Diva.

Efter skolan drog jag och Sandra till Brandbergen och solade solarium i 20 min, efter det handlade vi svullokäk, satt och tröck i oss det på bussen och nu är vi hemma hos henne. Ska strax käka middag typ sen glo massor av tv! Nu är man ledig till söndag, skönt med långhelg!
Pusso


´

Arg.
Hatar allt, så som det är nu är precis så som jag inte vill att det ska vara, hur fan kan man bli mätt på vatten?
Vill inte göra något, har på hög rock så att jag inte hör mina egna tankar. Ska sova bort dagen.

Inspiration.

Vill ha inspiration..

Tur att jag shoppade lite till då..

Lite randoms shopping under veckan typ. Den vita tröjan från Gina tricot och tro det eller ej med 29:- Den grå koftan 49:- och den svarat mössan är från Carlings 99:-

Tjillad dag



Shit, jag är så jävla trött, vaknade halv 2 och nu är jag bänkad framför tv:n där det är DIF match. Borde käka något och massa annat.
Bajs på skolan imorgon men jag är ledig tor-fre! så soft!
Nu match, pusso


alla mår dåligt ibland

Shit, jag är så deppig. Har legat i mammas armar och bara rensat mig. Aldrig gjort det förut.
Har inte sovit vaken hela fredagen, mår inte bra.


 
Men pallar ej mer nu så peace.

Yo.

Har nu precis odlat fräknar, jag har solat! Har alltid velat haft fräknisar men aldrig fått det tidigare!
Alltså jag testade den långa klänningen i leopard mönster idag, den var så himla lång alltså, men med ett skärp i midjan skulle den bli perfa, jag kör på ödet. Om den finns kvar imorgon är den min..
Den tredje klänningen är jag på jakt efter, har inte hittat den än och jag tycker den är så himla snuffig!
Allt är BTW från H&M's hemsida!

10 åring med eget klädmärke

Läste precis Fokis blogg där hon skrivit ett inlägg om en 10 årig flicka som designar sina egna kläder och har nu ett eget märke. Kollade in tjejens hemsida och där kan man köpa kläderna och även kolla in hennes blogg m.m.
Jätteduktig tjej och jag älskar verkligen när man syr egna kläder, dessvärre är kläderna inte i min smak men jättesött ändå!
Här kommer man till hennes kollektion och här till bloggen!
Här är hon, med sina egna designade kläder!

Bikinis

Corall överdel- Gina Tricot

Ljusrosa överdel- H&M

Ljusrosa underdel- Gina Tricot

Leoprad över och neder- H&M

Kirrade massor utav bikinis idag, fina är dom men nu är jag pank. Vill använda dom här i turkiet alltså, ska bli så himla skönt att åka dit, vill även resa med älskling någonstans också!

Kanske ska dra och sola, måste hålla brännan uppdaterad!


En del har det tjill

Imorgon åker kussen bort i en månad till Bali. Kommer sakna henne! <3

Klädinspiration?

Bloggar som jag oftast får klädinspiration ifrån!

Kenza
Hanna

Elin

Kollage

Ett litet BE kollage som jag skapade i paint...
Men ascoola och nya grejer från H&M är det, är sugen på allt som jag klickade ihop på bilden, bortsett från the guys stuff.
Men nu ska jag typ göra massor, men vet att jag bara kommer luta mig bakåt så jag ramlar i sängen och somnar.

RSS 2.0