!

Vackert.

Min dröm.

 
I natt drömde jag att 2 gamla kompisar till mig hade skottdrama i mitt hem. Jag hade sagt till en kompis att hon fick tatuera vad hon precis ville på min rygg, hon sa något med blommor. När hon är klar har jag en liten ful fjäder på revbenen och en stor drake på ryggen med eldflammor runt sig. Då skulle en snubbe fota den med en mobilkamera som blir omvandlad till en pistol där han försöker skjuta alla. Springer ut av panik och jag orkar inte skriva mer nu.
Haha så jag visar min färdig klänning istället :)
Måste berätta att igår drömde jag att dom tog fast "laser-mannen", dom (vet inte vilka) skar upp hans ansikte och hängde fast massa fiskekrokar och sänkte ner honom i havet..
 

 

7:e klänningen

Haloj, nu har jag blivit återupplivad. Nästa vecka är det lov, så himla skönt!!
Har suttit och sytt dessa dagar, har bild på den ena klänningen som jag tänkt lägga upp senare. Köpte det sista tyget idag till den andre som jag ska sitta och pyssla med nu. Den klänningen som jag ska sy på är inte alls i samma stil som de tidigare klänningarna jag sytt, inte speciellt snygg heller, men det kan bara bli kul med lite variation!
Detta är det jag ska pyssla med idag!

.

Har en sådan ångest, jag vet inte vad jag ska göra. Och varför ska jag ha detta i mitt liv. Jag är besviken och trött.

Här kommer bilderna!

Här är bilderna som jag tänkte ladda upp i morse. Den sista klänningen kängstner till höger är inte klar för 5 öre, men jag kunde inte låta bli att fota den ändå!

ändrade planer

Fotade alla min klänningar imorse som jag gjort i till mitt projektarbete. Planerna var att jag skulle lägga in bilderna i denna skoldata men icke. Dom har ju inget sådan uttag så allt det var i onödan, min dator hemma har förövrigt också gått sönder...

Men det kommer lösa sig ändå, tråkigt bara att jag inte kan lägga upp en bild här i bloggen på dem..


Inspiartion!

Åh, detta hår, denna färg, denna tjej.

a beauti picÄr i skolan nu, har precis skrivit ner inledningen till projektarbete och snart är det svenska som gäller. Efter skolan ska jag träffa söta Joy! Ska snacka massa skit, så länge sen så vi har nog en del att ta igen :)

Nya mysisar

Nu har jag införskaffat mig två bh:ar. Kan inte ha dom andra längre.. Dessa tvår är också axelbandslösa, riktigt bra fan! Dom kommer från H&M och passade så bra att jag kirrade dom med presentkort, gillar inte att lägga pengar på underkläder...
Ps; hatar att jag inte funnit något preventilmedel som passar mig.

Brist på allt

ZZZzZZzzzzzzzZ. Så tråkigt allting. Jag vet själv inte ens vad jag vill göra, äta, chilla, kolla tv, hetsa. Ska till sjukhuset ikäll, det är det enda jag vet.

Hej.

Wihoo, svinkallt ute men ändå är det riktigt soligt. Funderar på att gå till garaget och hämta vinterjackorna..
Nu ska jag bara kötta Desperate Housewives och ikväll är det äntligen Paradise Hotel!

Tråkigt

Hello, sjuk som aldrig förr, brukar aldrig vara förkyld och sådant liksom när jag är sjuk är det mest med mina njurar. Imorgon fyller ena syrran år, 12 bast, ska bli roligt med lite kalas :)
Har typ inget mer att skriva.
Lite inspiration får vara med i inlägget också.

Updt

Tjaa, igår hade jag min första jobbdag, alltså det var kul fan! Jobbigt är det ju när man inte riktigt kan kassan, men i och med att det var mycket folk så gällde det ju bara att lära sig den så snabbt som möjligt. Så känns ganska bra! Nu sitter jag med en kopp te och gör i stort sett inget, värt att jogga kanske?

Pyssel

Pyssel, pyssel, tanken är att den ska vara smockad, bakgrunden ska ej synas. Jag själv älskar att kolla på bilder med massor av grejer, liksom varje ställe man tittar på bilden ska man upptäcka något nytt!
Så den ska uppdateras!

Dresses

Mitt bloggande suger, varit mycket annat i gång och i tankarna.
Men här är i alla fall alla mina klänningar samlade som jag sytt.. Slut på pengar hoppas skolan kan sponsra.

RSS 2.0