Bio!

Tja, strax ska jag och älskling iväg till bion, vi ska se "1000 gånger starkare". Hoppas den är bra, 2 utav dom som har huvudrollerna har jag vart lite bekanta med, så det ska bli riktigt kul att kolla! Nu käka lite innan...

Egoboost

Bara jag som är sugen på Isabellas bok? Ska nog köpa den... Fast det känns så himla tråkigt att lägga pengar på en bok. Men jag tror att hag skulle gilla att läsa den här! :)

Sept. 24, 2010

Jag var på jobbintervju idag hos McDonald's, jag fick jobbet! Ska testa mitt första pass nästa söndag, förresten fick jag min lön från mina 3 jobbdagar ifrån telefonförsäljningen, 1000 spenater. Lite soft sådär men nu ska jag testa på donken och om det suger lär jag säga upp mig där också efter 3 dagar....

Random pic.

cutie

Tänkte visa en klänning från H&M som jag köpte här om dagen, skitfin och passar riktigt bra med höga boots och en skinnjacka! Lite roligare med en rosa-glad klänning istället för svarta plagg hela tiden ;p

Jag har gjort det igen

Här är min 4:e klänning som är klar! Nice att jag fått tillbaka min digimon också, min kommande lön får väl gå åt till mer tyg.. Hoppas att min jobbintervju går bra imorgon så att jag kommer få en till lön! höhö.
Puss

Gagas köttklänning

 
Kollade här om dagen på en MTVgala och Lady Gaga fick ta emot väldigt många pris, men jag kunde inte släppa den här sjuk köttklänningen! Så stört men jävligt ballt!

Skolan har gett oss datorer!

Äntligen har vi fått våra datorer i skolan! Visst inte värsta braiga men helt okej ändå, försöker sitta och ladda ner olika saker men det går skitsegt..

Idag så ska jag typ in till stan och kolla på tyg och Blondin Bellas bok kanske.. Jag tycker den verkar vara helt okej, så får se om jag har råd med att kirra den idag!
Nu sitter jag och väntar på att Caroline och Darmy ska komma tillbaka från Ica och ge mig min "lunch", vaniljhjärta och en läsk...

Fashion

Har suttit och kollat in massa outfits på bloggar och en hel del på stockholmstreetstyles hemsida. Vill ha inspiration vad man kan sätta på sig nu och till min klänningskollektion jag håller på med till projektarbetet..
Pic; SthlmStreet

Sött från H&M

H&M, riktigt söta plagg, lite petite! Koftan med rosett i midjan tycker jag är asgullig!
Btw, äntligen kan jag börja med mina kollage här igen, har ju inte gjort dom på ett tag därav att jag inte haft photo shop, men nu jävlar!

nytt!

Yeey, äntligen har jag gjort om bloggen!
Fabian fixade photoshop till mig och jag har gjort headern själv, men Fabian gjorde bakgrunden på självaste bloggen. Jag är så nöjd!
Idag har jag förresten klippt mig, blev bra, kortare självklart, det är så fräsch nu!
Nu ska jag se om jag ska kolla på en film med Fabian eller inte, kan tänka mig att vi båda kan somna som två kossor när som helst.
Men pusss!

Lite updt

Ledig igår, idag och imorgon. Slapp skola som har låga krav..
Sitter nu och kollar på filmen "the last song", helt okej faktiskt. Blir mycket sy imorgon, läkarbesök och bio med Caroline!

Sy

Stannar hemma idag för att jobba med projektarbetet, jag har redan kommit väldigt långt med min första klänning. Känns skitkul och jag är faktiskt nöjd med min ide!

RSS 2.0