Ciao

  • Lite mer skor igen då innan jag drar, dem översta är nya och kommer från DinSko, älskar dem, de är så snyggt att man ser min tatuering tydligt i dem.
  • De i mitten är från Nelly, jag har ett par i svarta men dem håller typ på att gå sönder så dessa blir mina ersättare!
  • De rosa längst ned fick jag av min kusin, hon köpte dem i Usa och dem är försmå för henne, så jag fick dem! Asläckra!

Sommar!

Denna fick jag för 100 riksdaler. Antingen ska jag klippa den lite kortare eller så är jag för slö och kommer då använda ett skärp i midjan. Vi får se!

Jag älskar skor


Juni


Midsommar

m
Jag och min syrra Alicebrallis sitter och fotofjollar oss med Ludde, snart kommer det gäster och jag kanske hinner slänga upp bilderna som togs tidigare idag!

Kläder <3

Ny klänning från H&M och en snygg topp från BikBok, sommarmys!

Present

Jag åkte till stan för att möta Camilla, hon bjöd mig på lunch på Östermalm och jag fick min studentpresent av henne idag! Jättefin väska, jag tror jag dör... Påtal om student så fick jag mina betyg idag, ganska nöjd med tanke på att det har vart den rörigaste perioden för mig just under gymnasietiden.

Du och ja kussen!

I förrgår skulle jag och min älskade kusin dra till Fridays och dricka drinkar men blev nekade eftersom dem egentligen har 20års gräns eller något på helgerna. Och de sjuka var att vi istället kom in på ett 25års ställe, himlen där till heter de. Längst uppe i skrapan och utsikten är asfin!

Sjuk dag

Dagen igår var konstig, de började med att jag jobba till 16:00 och därefter skulle jag till en kompis men när jag väl är framme är inte personen hemma så jag bestämde mig för att gå hem (karlaplan-farsta). Påvägen hem så kommer det en bil med öppet tak och flirtar och så men jag ignorerar sen kommer den igen och killarna i frågar om jag vill ha skjus men jag säger nej. Sen kom dom igen, igen och igen och ja dom körde efter mig från Djurgården till Götgatan. Sjuka snubbar.
Hur som helst gick jag förbi Fenix där en kompis jobbar så jag gick in och hälsade på honom, han typ övar på att göra drinkar så han gjorde dessa 3 till mig, den första var asgod melonsmak- min favorit! Den andra smaka apelsin och den tredje smaka twisterglas, och nej jag drack inte alla utan bara dem 2 första..

myror i brallan

Studenten imorgon, fyfan myror i brallan <3

Style

Så snygg klänning Elin Kling visade upp på sin blogg, önskar att jag var syproffs så jag kunde sy en likadan! Skitsnygg verkligen!♥

Studenten

Tjoho, på tisdag är det studenten! Det är så sjukt att tiden gått så fort, igår var jag och Caroline på Nathalies slutskiva jag är så taggad! Var och solade solarium nyss för att öadda inför brännan!

Gina Tricot

Hittade en assnygg svartstickad klänning med sjuktsnygg rygg idag! Bilderna suger för jag fotade med min iphone men försökte få med ryggen så got jag kunde.
Fram
Bak..
Tydligare hur ryggen ser ut

RSS 2.0