H&M H&M och H&M

Skickade tillbaka min illrosa klackar ganska nyligen, varför jo för att klacken var 16 cm. Jag kände att jag kunde gå i dem men däremot tror jag inte det skulle vara så lyckat att springa ut med dem på studenten och sen ha dem på kvällen. Så nu hittade jag ett par på H&M, inte alls samma style men gillar dem ändå. Tror dom kan passa bra till min klänning!

Shoppat!

Satan idag har jag shoppat galet och piercat mig, ska visa bilder senare för snart är det middag, grillat!

Pluttiebaby


H&M

Allt detta skulle jag vilja ha, testade den rosa långa klänningen idag men hade ej pengar eftersom lönen kommer imorgon för mig.. Tror jag ska smälla till då fast jag måste hitta en underklänning så att jag inte går och visar allt..

Mums

Måste bara visa upp den goda frukosten Karin gjorde till oss imorse, hon åt sådan här frozen youghurt på Hawaii så hon skulle testa på att göra en liknande, smakade asgott!

Kusin♥

Åkte hem till min kusin igår efter jobbet, gud vad härligt det var att få träffa henne igen!! Fast att det var så länge sedan så kändes det inte konstigt när vi hängde, saknat henne massor jag fick tårar när vi kramade om varandra!
Detta fick jag av henne, jättefina trosor från hennes resa i Hawaii och sedan 2 klänningar hon tröttnat på :)

Nya skor

Jag har verkligen börjat med att missbruka i skor, om jag får välja så går jag i klackar! Så jag köpte dessa snygga sommarskor från DinSko eftersom att mina favvoklackar är typ höstdojor. Älskar dessa, så himla sköna att gå i! :)♥

Present från mamma

Soldusch!!

Farväl

kom precis hem från sjukhuset, känns sådär har mycket blandade känslor. Jag tog farväl av en mycket nära människa där idag som jag formodligen aldrig kommer få träffa mer. Hoppas jag stöter på henne i alla fall, så det vart mycket tårar, men som tur var glädjetårar!
Påväg där ifrån lyssnade jag på härliga Veronica Maggio och bara grät haha, det var så skönt och den hittade jag denna baddräkt som vart slut överallt på H&M!
Nu ska jag käka sen ska jag tillbaka till sjukhuset igen!

Natti ♥

Nu blir det god natt för mig och jag lägger ut en utav mina favoritbilder, vet ej vad det är med den men den gör mig glad! :)
puss ♥

Mina 8 klänningar

Dessa 8 klänningar har ju sytt med mina egna händer, jag startade en klänningskollektion för gravida och detta blev mitt resultat! Jag är bajsnöjd (haha skrev nästa bajsnödig) och jag har tyckt att hela processen i arbetet vart skitkul, jag är verkligen så nöjd som sagt och dessa klänningar kan jag ju använda när jag blir på smällen eller fet!
puss♥
Och så är jag sjukt glad över att Dennis hjälpte mig med att fota dessa fina bilder samt filma och Albin som klippte ihop filmen till mig! :)

Skiva

Halloj!
Igår var jag och Caroline på söta Nathalies skiva, fyfan höll knappt på att komma in för att vakterna påstod att jag hade dricka i min väska(?) Men jag kom in tillslut och det var skitkul! Dagen efter, idag alltså så hade jag projektredovisning, gick bra, men var skitnervös men efter min redovisning fick jag reda på att jag fick MVG i hela kursen! Jag är så nöjd, har verkligen slitit och är jätenöjd med mitt resultat av klänningarna. Jag måste nästan visa dem i nästa inlägg bara för de! :)

Skiva

Skiva snart, ska in till stan innan och sätta mig på ngt ställe med emil, sedan traskar vi till skivan!

Sov sött

Visar några bilder helt random bara, omslaget är gammalt men bilderna från golfkatalogen är i från november förra året.
Nu blir det god natt! :)

Meeeen, hon är grym

..och har snygga gadds!

Älskar Vannesa Falks låt "Private party", dålig som jag är vet jag ej hur man lägger in youtubeklipp längre här på blogg.se

Studenten!

Jag är taggad på studenten, alltså jag längtar verkligen dit och jag har en bild i huvudet hur vädret är på topp och jag springar ut till mina nära och kära och bara känna att det är min dag! Och mottagningen hemma i trädgården med släkt och vänner, jag tror verkligen att det kommer bli min härligaste dag i livet!

Blodprover

Så klockan halv 8 var jag på plats på vårdcentralen och tog prover för gluten. Hoppas jag får ett svar och får hjälp med hur jag ska få bort värken ur magen. Snart strax för praktik!

Nyinköpt

De senaste nyinköpta i min garderob.

Den rosa bikinin är från GinaTricot och den gula från H&M. Allting från den nedre bilden är från H&M också skorna köpte jag för att ha på jobbet haha inte för att dem är så speciellt snygga..
Nu hoppas jag bara att värmen kommer tillbaka så att jag kan använda dessa grejer!

Gluten?

Tjolahopp!
Idag så hade jag praktik började bra men fick efter någon timme knip i magen (som jag minst har en gång om dagen). De blev inte bättre efter att jag käkat heller så dem bad mig att gå hem, men istället tog jag mig i kragen och gick till vårdcentralen. Jag har haft de här problemen sen i julas men inte orkat göra något för jag har tänkt att det ska gå över av sig själv. När jag får träffa doktorn och berättar hur jag mår så misstänker han att det är gluten. Jag har själv anat att jag kanske är laktosintolerant eller gluten så ja... Imorgonbitti mellan 7-8 ska jag vara tillbaka hos dem och ta glutenprover, hans andra alternativ va att jag kanske hade en inflamation på livmodern.
En av alla goda luncher som jag får välja på praktiken

Mammas present

 
 
Detta var mammas present, hon blev jätteglad och jag e sjuktnöjd. Däremot gjorde det ganska ont, jag hade verkligen inte tänkt på smärta förens tatueraren frågade mig om jag hade ställt in mig på att det troligtvist skulle göra ont.
Hon berättade att revbenen, foten och mitten på bröstet är typ top 3 de ondaste ställerna att tatuera, bara för att det knappt är fett där bara ben direkt under huden. Och satan de sved, men som tur var tog det kanske bara 15 min att göra den!
 
Jag gjorde tatueringen på Salong Betong, såklart :)

Kort från kusin!

Wiii!
Sitter och pluggar och bara har allmänt tråkigt, så ser jag hur brevbäraren kommer och slänger post i vår brevlåda så jag sprang dit och kolla. Fått kort från min älskade kusin från Hawaii, på något konstigt vis känns det som om att du inte är lika långt borta längre bara för jag fick det här kortet haha ;p
Ps: Anton tycker du skiriver jättefint och undrar om det verkligen är du som har skrivit :) hihi

Jobb

Jag gick modevisning i fredags tillsammans med min mamma och 2 andra tjejer. Det var faktiskt kul, verkligen ett chilljobb som man får grymt bra betalt för! Det var en tjej som fotade oss och bilderna ska läggas upp på affärens hemsida. Jag kanske kan få ta bilderna därifrån sen när dem har lagts ut, själv fick jag inte till en endaste bild!

Alltså när jag har jobbat för foografering och gått visningar så känner jag verkligen att det inte är så glamoröst som man kan tro. Fasaden är faktiskt ganska falsk, visst att man typ oftas blir bjuden på käk och får bra betalt. Men människorna är oftast dryga och de är ett väldigt högt och stressigt tempo. Men herrgud jag ska inte klaga, för å andrasidan är det väldigt kul med mode och trender också!


Detta fick jag som tack direkt efter det 4:e och sista visningen för dagen!

RSS 2.0