Tjejer

You go girl

Tar upp bloggandet igen

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Jag har har inte gjort det på 4 år och bestämt mig för att börja nu igen och på samma blogg!

Just för att jag vill ha kvar en del inlägg, dom som är under maskrosbarn. Tack och lov är min mamma nykter idag och jag mår bra, men jag vill ha kvar texterna till er som lever i det jag levde i då. När jag själv läste eller träffade människor som hade samma misär som jag fick växa upp i så växte det något i mig. Något bra och jag fick känslan att jag inte var den enda i hela världen som hade det "såhär" o
Det är det jag vill förmedla och jag hoppas jag får göra det!


Så uppskattat

Efter denna veckas slut är jag ledig fram till 1a september. Jag har suttit i receptionen i Farsta församling och på onsdagarna har jag gått vidare till köket för att laga den så kallade onsdagsmiddagen. Idag har jag jobbat 10 timmar och när jag kom hem hade Marcus städat hela lägenheten och tänt ljus. Så himla lyx att komma hem till.


Onsdags jobb i kyrkan

Nu är det onsdag och då jobbar jag i kyrkan då det är middag. Idag lagade vi foccacia från grunden alltid vegetariskt alternativ och dessutom fick vi tid över till att göra både hallon och rabarberpaj.
Allt ekologiskt och inget halvfabrikat.


RSS 2.0