Ovärt

Ligger i sängen nu, har denna vecka i månaden nu. Har varit jobbigt att prakisera kännt mig svimfärdig hela tiden, så skönt att bara vara hemma och chilla. Alltså jag har blivit helt såld på chokladbeskvier, jag älskar dom! Vill typ baka men ändå inte för jag kommer bli så tjock. Aja, ska ladda ner någon film och vila upp mig så jag orkar åka iväg till mi slingtid imorgonbitti.
Puss

Snö.

Jag var stensäker på att våren var påväg så kommer det snö. De är bara på med vinterjackan igen och mössa, jag hatar verkligen det här.
Imorgon ska syster ha middag i stan, ska bli trevligt, men jag har sådan ständig ekonomiångest, gillar inte att be mina päron om pengar längre.. Känner att nu när jag har jobb och känner att jag vill flytta hemmifrån vill jag kunna klara och planera lite av min ekonomi i alla fall. Och sen på lördag fyller Carro år, blir säkert utgång där, pengar pengar...
På med vinterjackan..

Älskar min mamma!

Min mamma, älskade mamie. Nu har du fått en diagnos, efter alla dessa år med smärta, jag tycker det är så skönt att du fått de nu men samtidigt är de inte kul att få en bekräftning på att man verkligen är sjuk, speciellt inte när de är en sådan allvarlig sjukdom som blir mer och mer hela tiden.
Jag ska rista in dig och de blir snart, det har alltid varit du och jag men fyfan vad jag har avskytt dig också, mycket har vi gott igenom men nu står vi här, hoppas allt blir bra, det har varit de den senaste tiden i alla fall.
Älskade mamma :) <3

Grattis!

Idag fyller min älskade storasyter år, grattis till dig igen, jag hoppas din dag varit kanon!
Idag har jag haft prov, enkalste i hela mitt liv tror jag, men de var bara tack vare läraren :p
Shit det är inte långt kvar till studeneten, idag hade vi lite prat om våran skiva i klassen och även lite info inför hela studentengrejen. Tiden kommer gå fort, mösspåtagning där, skivor hit och dit och 3:ornas unch sen så springer man ut på skolgården och vaknar upp nästa morgon och känner hur skööööööööööööööööööönt det är utan skolan! :D Lovar att jag inte kommer sakna den, fyfan, somsagt jag hoppas tiden går fort.

Kvinnodagen, Mars 8, 2011


Fiskbullar e fan asgott, sitter och käkar det nu, om några timmar ska jag sälja en biljett till en kompis, fräscha till mig och ta alvedon, wiho! Vill träffa Fabbe också, de är kvinnodagen och jag vill styre och ställa. ;)

Skor

Här ligger jag hemma med feber, fixat lite inför provet imorgon men även surfat runt och kollat efter studentklänning och skor, finns inte så mycket nu det kommer antagligen komma sen. Men jag tänker att när ex Nelly kirrar en studentavdelning så kommer de flesta köpa därifrån så jag tänker att det är bäst att hitta någon nu :)
Dessa skor är från Nelly, inga faller direkt mig i smaken men om man tänker på modellen så är de precis den jag är ute efter.

ÄÄÄÄÄntligen

YÄÄ, äntligen har jag fått tillbaka min dator, helt reparead men dessvärre tom. Alla mina grejer är raderade, orkade inte kopiera överallting igen... Men känns inte så jobbigt faktiskt.
Denna dag har gått åt till jobb och släktfirande, min syster fyller år nästa vecka men passade på at fira det idag.
Imorgon ska jag jobba med men efteråt blir det nog att jag träffar Fabian, tror jag.
Puss, ska försöka kirra ner en film nu.

Ikea

 
Före..
 
..efter, rummet känns större!

Slängde ut ett bord som stod där innan, köpte denna hylla och fyllde ut med ett par skor :)

Var på Ikea idag, skaffad speglar och en ny hylla, skitnice :) Ska strax till gymmet, puss!!


God morgon

God morgon, idag ska jag till Ikea med mamie!
Måste bara skriva att denna produkt fick jag av min kusin när jag fyllde år, rekomenderar den starkt, man tar den i topparna innan läggdags så vaknar man och har jättelent hår :) Skitbra, dessvärre vet jag inte vart hon köpt den ;)
Ska även visa ett smycke som jag gjorde nyss!

RSS 2.0