Turkost halsband

Nu har jag gjort klart mitt halsband, tänkte som vanligt ge en liten "kurs" om hur man kan göra det här. Riktigt enkelt, kul och det blir ett jättefint resultat!
En kedja behövs, pärlor, "pinnar", lås och tänger.
Såhär ser pinnen ut..
Och med hjälp av tången böjer man liksom till den så att det blir en ögla som man vidare sätter fast på kedjan.
Så gör man det en stund så blir kedjan täckt av de pärlor man valt.
Sedan när man tycker att det räcker med pärlor sätter man på ett lås
Och sedan är det klart!

Mumma

Mamma kom och gav mig den här goda tallriken, muums, älskar bär!!

Snuffigt

Åh, vill ha dessa kuddar i mitt rum, gardinerna skulle jag inte tacka nej till heller, gud vad gulligt och fint!
Allt är från H&M

Planer på ett halsband

Har skrapat ihop massa skitpärlor jag hade hemma i blå färg, armbandet som är på bilden gjorde jag för några år sedan och nu tänkte jag göra detsamma fast ett halsband. Det är mycket stora halsband nu och jag tror verkligen att det halsbandet jag ska göra nu kan bli skitsnyggt till en vit klänning en härlig sommardag!

Bord

Fick mammas gamla sminkbord igår som hon hade när hon var liten. Tycker att det är jättefint och det passar in med stilen som jag har i mitt rum! Söt liten lucka som man kan fälla upp som blir till en spegel.

-

Sitter i mitt rum nu, känns som om jag är i ett fängelse. Inte haft kul, är arg och ledsen och stör mig på allt och alla. Vet inte ens vad jag vill, inga är här. Hatar allt

Få min äkta pälskrage?

Kirra min pälskrage, den är på tradera nu, klicka här!

Lördag

Nu är jag klar, jag, mamma och en Linnea ska åka och handla lite. Dels körkortsboken och sen vet jag i och för sig inte :p haha. Men i alla fall, den här blombuketten fick jag av mamma igår, luktar jättegott och är verkligen jättefin, passar asbra i mitt rum!

Random

Sofie, Sandra, Marina och jag

Jag och Marina
Är inte ett dugg trött och här är 2 bilder från kvällen. Var på fest hemma hos Therese i Fabians klass, var trevligt men jag undrar vad jag ska göra nu när jag är hemma och är pigg?..

6 saker om mig

Tänkte berätta 6 saker som ni kanske inte visste om mitt liv.
  • I 13 år har jag ätit medicin varje dag och jag gick inte på dagis eller 6-års för jag var för sjuk och var tvungen att vara på sjukhus.
  • Jag har små konstig fasoner, ex måste räkna alla stolar i tunnelbanan innan dörrarna åker upp eller hinna städa hela mitt rum innan klockan slår om..
  • Jag är sjukt slarvig och inte speciellt noggrann.
  • Min mamma är en utav dom äldsta modellerna i Sverige som fortfarande jobbar, hon kom 2:a i Miss world 1986 och vunnit Fröken Sverige och miss photogenic m.m.
  • Jag har aldrig varit en "hemma" människa, jag sover alltid borta och känner mig hemma hos andra och borta när jag är hemma..
  • Jag är väldigt känslig och blir berörd av saker jätte lätt, där med gråter jag ofta haha.


Äckliga drömmar

Drömt jobbiga drömmar på senaste tiden.

  • Igår drömde jag att jorden gick under 21/12-2012. I drömmen så slocknade allt, solen försvann och himlen blev svart, allt liv på jorden dog (människorna sist) och man försökte överleva genom att hitta sin familj och sätt att ta sig fram. Jättehemskt..
  • I natt drömde jag att jag saknade ihjäl Sandra, jag typ grät och grejer haha, skönt att jag inte mår så dåligt nu när jag vakna.
  • Och jag drömde att jag var i något vattenland, inglasade rutschkanor som inte hade luft i sig, dom var helt fyllda med vatten. Dom var långa så att man höll verkligen på att kvävas och i slutet av drömmen blev dom bara smalare och smalare. Så i svängarna satt man nästan fast och människor kom från mottsatt håll så att man krockade.
Alltså jag hatar vatten och trånga utrymmen, riktigt äcklig dröm.

Eget armband

Hade så sjuk tråkigt så jag blev tillsagd att sätta mig ner och pyssla.
Gjorde mig då ett armband till en kompis, hoppas hon gillar det och att det i så fall passar.
Hade en handduk under för då smiter inte pärlorna iväg lika lätt. Här har jag valt pärlor så ska jag ska bara sätta på låset.
Då använder ja en "plupp" som gör så att pärlorna inte åker ut, jag har gjort en ögla på bilden och i öglan la jag ringen som ska vara till låset.
Jag gör en likadan ögla på andra änden och drar åt den så att armbandet blir tight.
Sedan tog jag en pinne där jag trär på pärlor som matchar armbandet.
Och de sätter jag vid låset som lite mer design..
KLART

Bajskorv, jag saknar dig

Jag och Sandra.
Fan saknar min bästisss! Vi kommer ha det så kul när du kommer hem sen! Puss

Mysig dag

Jag har haft en jättemysig dag med Camilla, åkte hem till henne därefter gick vi runt på Djurgården, käkade lunch och fikade. Påväg hem hälsade vi på hennes kompis Lisen som gör egna kroppskrämer, jag fick då en kroppsolja av henne, snällt! Jag fick även 3 armband av Camilla och även lånade jag en bok.
3 jättefina armband som jag fick av Camilla, sötvattenspärlor och dom är från Thai
MiaTörnbloms bok, tror den kommer passa mig!
Kroppsoljan som Lisen gör själv!
Goda lunchen ute på Djurgården
Den feta larven som jag trodde var ett inlindat löv

Näääk, HoffmaestrooOoOOO

Så skön låt!

GoldÄntligen fick jag min klänning från H&M! Jag beställde den för skitlänge sedan, den kom ut i butiken innan jag fick den, men skitsamma nu har jag den och jag är jättenöjd!

Salongen

Kollade nyss på när min kusin var med på nyhetsmorgon, dom pratar om herrmode, kolla!

onsdag

Idag har jag varit med Sandra i stan, jag mötte upp henne efter hennes jobb och vi strosade runt i stan. Både skorna och glajorna fynade jag på H&M..

Efter stan drog vi hem och käkade hos Sandra fort för att vi sedan skulle till Flatenbadet med max och några av hans polare. Kom dit rätt sent och nu ska vi bara tjilla. Jag kommer säkert somna som en stock på en gång som vanligt.

 
 

-

Känner att det är en del saker som saknas i mitt liv, men samtidigt har jag aldrig haft det så här bra tror jag. Fast det som saknas för mig är typ mitt egna fel, tror jag. Jag blir så trött på mig själv ibland..

Kusin har gift sig

Låt bilderna från bröloppet (som var på ett slott, och där spelades filmen Ondskan in i) tala för sig själva.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0