'

Är så jävla trött på allt.

Walkin on sunshine

Känner mig så less. Vill bara ha kraft att träna, ge mig ut på en runda, det är 20 min av mitt liv. Orkar inte fyfan vad slö. 
Sitter inne och gömmer mig i stället. Sug

Sådär


Okej jag är nog i en svacka nu. Är så glad att psykologtiden äntligen närmat sig. Så här dåligt har jag inte mått på länge och jag känner verkligen hur jobbigt och negativt det påverkar alla runt om kring. Men det är så jävla jobbigt att hålla en fasad hela tiden. Hoppas att det blir bra nu när jag ska börja gå hos dom på Ersta också. Och med allt, att jag inte tar ut alla svar i förskott och alltid tänker det värsta. Att alltid gå runt orolig, på sin vakt, undra, kontrollera när jag ändå har det man kan ha. Jag vill få ro nu och hitta ett nytt tänkesätt, att kunna fokusera på mig och känna att jag har ett eget liv som jag ska tänka på. Inte kontrollera andras. Hoppas att Ersta kan ge mig tips om hur jag ska tänka i olika situationer och hur man ska reagera. Jag vet inte alls hur jag ska orka skolan, jag går imorgon sen får jag se hur det blir, jag bor ju så pass nära så jag kan tänka mig att jag smiter hem en del gånger. Hem.
Jag måste bara skriva att jag är så glad för alla mina vänner som jag kan prata med Melina, Sandra, Karin, Emil och Frej att ni orkar lyssna. Ni är verkligen underbara, guldvärda. Utan er skulle jag nog legat kvar i sängen ett antal dagar. Och jag hoppas att ni känner att jag finns här för er när ni behöver det. Att hjälpa er är det minsta jag kan göra efter allt.
Men nu när skolan börjat och jag ska på mina olika besök hoppas jag att det gör det gott. Rutiner kanske är bra för mig nu så att jag inte bara går och väntar på att tiden ska rulla, så jag inte hinner tänka så mycket. Är väldigt trött, var uppe tidigt imorse, kanske ska chilla ner lite.
Men nu har jag skrivit av mig och det är dels därför jag har en blogg, för att skriva, men det finns ju självklart gränser på vad man kan skriva om, men det väljer jag själv.

23-08-09


När ska jag få ro med mig själv, jag börjar tröttna nu, hoppas det här hjälper mig nu för så som jag mår nu kommer jag inte komma långt med.

Armband

Gjort två till nu!

Gjort en påse!


.

Tryin' to fall asleep 
But my mind's awake 
Cause all the things you do
Surround inside my head 
I have never known home 
Until we fell in love 
Without your easy touch 
I don't know where I belong 

Armband

1. Började med att lägga ut pärlorna längst kedjan så jag kunde veta på ett ungefär vilket mellanrum jag skulle ha och i vilken årdning dom skulle ligga.

2-3. Här trär jag på pärlorna på "pinnen" men först av allt sätter jag på som en liten bricka som man kan se under pärlan. 

4. Sedan när jag trätt på pärlan böjar jag till en ögla längst upp med hjälp av en tång oc vrider till så att ögglan sitter fast.

5. När jag gjort så med alla pärlor lägger jag ut dom igen. Knipsar på en silverring på alla ögglor och sedan vidare fast på kedjan. Och så har jag satt på låset. 

6. Ni ser hur jag menar...

Resultatet.


Inredning


H&M's inredning

H&M's inredningshörna, kuddarna tycker jag är väldigt fina, speciellt den svarta rosettformade!

Kurs om göra egna smycken


Mode i höst från H&M

Klippte ihop en del favvisar från H&M's hemsida.

Ung08

 
Kom hem från ett bad nyss med min pappa och ena syster. Igår beställde jag och Sandra biljetter till ung08! Har inte vart där tidigare, förra året var det tänkt att jag skulle ha spelat fotboll där med några brudar, typ ung08 cupen. Men jag fick hinder. I år däremot är vi där för att ha kul och röja, hoppas det blir kul! Så vi hämtade hursomhelt ut biljetterna idag!

 

Igår var jag och Melina hemma hos Sandra för att fira hennes dag! Det var mys med tårta, presenter och film. Natten för mig var tung, men jag lyckades vakna i alla fall!
Som sagt badet, vi var där i typ lite mer än en timme, sen åkte vi in till lägenheten för att kolla (kollar) på Dif-Bajen. Är inte så intresserad bara för att djurgården är så dåliga. Efter det blir det väl käk, joggning och landet. 

Armband

Har gjort ett armband, tänkte visa er hur man gör det. Har även gjort ett berlock armband som jag kan lägga upp sen. Puss

Dagens:

Dagens vill ha: Pärlor i massor
Dagens godaste: Har bara ätit frukost som var fil med flingor och färska blåbär
Dagens klädsel: Har ej hunnit med det, så underkläder.
Dagens frisyr: En toffs
Dagens plan: Landet sedan kvällen till Frej
Dagens önskan: Att få ro


Blåbär

Har nu bakat med Caroline en del utav mina blåbär, blev paj och muffins som man ser här ;)

RSS 2.0