Har gjort mig ett armband!

Av detta gjorde jag det enkla armbandet!

Såhär blev det!

Men kom igen

Jag är skitsur och arg. Hatar töntar.
Okej jag har feber, ont i huvudet, kramp i magen, ömmar i hela kroppen. Håller jag på att få influensan, eller vad tusan är det frågan om? Är så trött och jag orkar inte acceptera att jag är sjuk, för jag hatar att bara sitta still och inte göra något. Jag vill ut, vara med kompisar, åka till stan, sova över gaaah!
Skolan börjar på måndag, jag fyller år på tisdag, onsdag är det bajsmöte.
Hej då

Kalinka

Sån himla ball pälsmössa, testade den på SALT och den är från märket Jofama by Kenza. De är nog en mössa som jag lätt skulle kunna önska mig i present :)

Pusseluss

Drömoutfit


.

Jävla skitdag, alla kan ta och dö.

Med detta blir det godnatt!

Så himla vackert kort på Jessica!

Har typ lite tråkigt men ändå glada tankar, denna dag har varit rolig och jag är glad helt enkelt! Imorgon ska jag hem till Farsta för att träffa familjen ska bli roligt, sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Min ena lillasyster ska tydligen ha en egen fest hemma hos oss med några kompisar och det ska vara "FF". Så hon skickar bort alla hem till farmor som i sig själv ligger på sjukhuset.. (kan man skriva så?)

Ska väl gå och lägga mig snart, läsa en bok eller göra korsord så som jag brukar göra på kvällarna. Skönt att få sova ut imorgon. Juste jag får inte glömma att ta med Naturkunskapspapprerna imorgon hem till pappa, han ska kolla och hjälpa mig.
-Kom ihåg, kom ihåg!

Nu blir det nattie natt och puss på alla underbara!

Jag är glad!

Puss på dig..

Forever21


Svininfluensan


Har varit i skolan idag, inget ansträngande om man säger så.. Efter skolan följde Melina med mig till S.Ö.S för jag skulle ta vaccin mot svininfluensan. Gick bra, jag tårde lite bara men det lilla som sved var verkligen inget dödligt. Efter det hittade jag en fin tee från Week Day, 150:-

Kisses

Jag är mätt..

...för mätt.

Jag och syrran köpte hem så mycket käk, sushi, thai, chips och godis. Vi var så jävla hungriga så vi bara vräkte i oss, eller i alla fall jag så nu kan jag inte stå upp med magen utsträckt. Satana, mätt för en vecka framåt alltså.

 


BtwHade en mysig kväll med dom här 3 brudarna igår!
Idag ska jag träffa Lisa och på kvällen vet jag inte vad som händer!
Puss

Hello my little thing

Idag efter skolan drog jag och Melina till centrum, jag hittade en skitsnygg jacka för bara 300:- Men nu är jag totalt pank. Fast som tur är kommer ju studiebidraget snart!
Nu är jag och Sandra hemma hos Melina, blir sova här och imorgon är det den sista dagen i skolan för veckan.

Imorgon har jag och Sandra dans, vi ska börja på koreografin och det ska bli skitkul! Älskar dansen med nya tjejer och en skitgrym tränare!

Present

Min present från Lisen, en steg räknare och resultatet står på den, så långt är min sträcka. Jag sprang den precis nyss och är död.
Nu ska jag bada.
Puss

13 okt

Idag var klassen på Älvsjö mässan, lite halvsegt. Det vi gjorde i stort sett var att plocka på sig gratis grejer, ingen lunch fick vi så man skulle köpa något där. Men jag har ju inga pengar så jag fick nöja mig med en smoothie och ett äpple jag fick från ett bås inne på mässan. Nu är jag hemma och har fortfarande inte käkat något.
Jag vill ut och jogga men är sur och vet inte vad, har ingen motivation och dessutom har jag inge käk i mig, men jag är inte heller hungrig.I wanna tell you how I feel

Är så trött, jag orkar inte fortsätta om det nu ska vara så här hela tiden. Är jätteledsen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har ingen gnista och känner mig otaggad på allt. Jag skulle önska att någon ville vara med mig eller hitta på något kul, för att vilja vara med mig, alltså jag vill inte få det att låta som om jag vill ha uppmärksamhet eller någon slags bekräftelse. Men jag vill ha kul. Och det har jag inte nu.
 


Do you feel the same?


Hemligheter

Sitter nu och läser boken "vi har ju hemligheter i den här familjen". Gud vad jag grinar när jag läser. Allt i boken är som om jag själv dokumenterat igenom mitt egna liv. Inte bara själva handlingen utan hur Therese i boken tänker, reagerar, agerar och skriver i sin dagbok. Det är som jag, och det är så sjukt.
Här är olika delar ur boken som jag känner igen mig väldigt mycket utav.

"Sitter och lyssnar på avslappningsmusik som jag bara grinar åt. Mamma mår jättedåligt idag. Det känns så konstigt. Vet inte hur jag ska förklara. Hon ser allt så negativt. Jag vet inte hur dåligt med pengar vi har eller hur dåligt hon mår men vi ska ha socialtjänst nästa vecka. Mamma mår verkligen dåligt. Tycker så synd om henne. Hon bara skakar och har så ont."

"jag tänker att inget någonsin kommer bli bra, att inget förändras. Jag kommer hem från skolan och varje dag är det samma sak. Pappa är inte hemma, mormor gnäller och mamma sover. Jag vet inte ens om hon lever när jag kommer hem! Det är så jävla jobbigt att bära. Ska jag behöva bära det?"

Nu ska jag dra ihop mina grejer för ikväll ska jag sova hos Melina. Så skönt att vi börjar 12:20 imorgon.!Right here

 

Tänker skriva av mig lite innan Idol börjar igen.
Just nu känner jag att det är väldigt viktigt att leva i nuet, för just här och nu mår jag bra och jag är glad att jag får vara här hemma hos min syster. En till positiv sak är att människor runt omkring mig har visat ett sådant engagemang, jag kunde inte ens ana om att dom människorna som jag pratar med nu skulle veta om det här problemet. Folk som jag egentligen inte trott att jag skulle prata med har gett ett otroligt stöd och verkligen en hjälpande hand.
Det är otroligt skönt att känna att jag har ett "ställe" att kunna komma hem till, utan att känna den där oron och ångesten om att inte veta vad som sker innanför dörren. Jag har folk som ringer mig och frågar hur jag mår och erbjudanden om att man är välkommen dit om det är något. Hela grejen är så himla skön för mig faktiskt, att folk orkar ringa en, att dom orkar fråga hur det är med en och kan erbjuda en själv att få komma till dem "när som helst". Då kan jag känna att man kanske inte alls alltid är till besvär? Och det kan då få mig att tänka om. Jag som oftast tänker att jag är just det, -till besvär, en belastning eller helt enkelt inte har något positivt att komma med, det är sådana tankar som jag får när jag vänder mig till någon för tröst.
Men nu, när folk söker sig till mig på egen hand för att fråga och prata om det problemet jag har får mig då som sagt att känna att jag kanske inte alls är så hopplös? Jag uppskattar i alla fall alla som orkar och bryr sig. Även om ni inte skulle bry er om mig så vet jag att jag inte skulle skita i allt, jag känner mig själv och jag vet att jag inte är så klen och jag skulle inte alls ge upp så enkelt. Men utan alla ni som brytt er, skulle jag inte ha kommit så långt som jag gjort. Jag har fått en otrolig hjälp och massor av tips, hopp. Men som sagt, jag skulle aldrig ge upp, livet är för kort och jag gillar det för mycket för att göra det.

RSS 2.0