Jobbat klart

Nu har jag precis kommit hem efter en arbetsdag, så himla skönt med vädret verkligen varmt!
Nu när jag gick hem, tar typ 8 min så var det 6 olika bilar som tuta, alltså serri, haha där lufsa jag med svettiga kläder från ett kladdigt café.
Idag eller ikväll så ska vi typ fira mamma lite, så härligt!
Annars kommer jag inte göra något annat, tråka bara, jag hoppas jag och fabbe gör något imorgon annars dööör jag.
Puss

älskar kläderna

Denna bild inspirerade mig till min student-outfit! Älskar klänningen och skorna även fast jag valt att ha en lite mer enklare klänning på min dag! Fast jag skulle inte tacka nej till att få dessa kläder :)

Klackar!

Nu har jag beställt dessa rosa skor, jag ska ha dom på studenten och jag ska visa vilken bild det var som inspirerade mig till just rosa skor :)
Men när jag såg att Kenza hade länkat dessa snyggingar kunde jag inte hålla mig, jag kan ju även använda dessa skor till vardags, med ett par jeans typ, jag älskar verkligen klackar!

Jag är så fantasilös när det gäller rubriker

Dessa 2 lycktor har jag köpt till underbara Camilla som äger lägenheten jag är i. Hoppas hon gillar dom, tycker själv att dom passar asbra in i hennes inredning, men de är jag de..

Skivan

Caroline- Catwoman Rebecca-Rödluvan
Laddar upp 2 bilder från min klass studentskiva, vi hade ett tema där man skulle klä ut sig till något på sin första bokstav, alltså bestämde jag mig för att vara Rödluvan!
Taggad inför mer skivor och själva studenten!

Lite vårköp

De här plaggen har jag shoppat under denna tid jag bott i den här lägenheten, så mysigt att de börjar bli att man shoppar vårplagg! Love it!

Upd

Tänkte berätta lite kort om vad som försegår hos mig;
 
  • Jag bor förtillfället i en lägnhet i stan hos en mycket betydelsefull person i mitt liv, jag har fått låna den här lägenheten i 3 veckor och imorgon är det redan sista dagen. Det har varit underbart och jätteskönt att få bara bo och sköta allt själv!
 
  • Jag har bokat en tatueringstid dessvärre råkade jag boka in den på samma dag då jag fick förfrågan om att gå en modevisning så jag ska försöka lösa det så jag kan hinna med båda! Jag är astaggad!
 
  • Min älskade kusin är på Hawaii, hon kommer hem i slutet av maj och vart där sen i januari. Jag saknar henne massor men jag kan trösta mig med att tiden går fort, för det gör den verkligen! Snart tar jag liksom studenten!
 
  • I augusti blir jag moster, min älskade syster ska föda en liten prins, jag är heeeelt galen, pratar om bebisar hela tiden! Jag kommer vilja passa bebisen hela tiden, jag är verkligen bebiskär!
Ja, de är väl de, jag ska somsagt försöka uppdatera mer nu, för de är roligt att blogga! :)

RSS 2.0