Morgon

God morgon, måste bli blond alltså. Shit jag undrar verkligen om m´jag kan köra en ljusfärg på min hårfärg jag har nu, fail om det skulle bli oranget.
Vaknade nyss, otroligt kaffesugen och chokladbeskvierna jag åt igår skulle inte sitta fel nu. Klockan 4 ska jag till kära sjukhuset och sen ikväll ska jag träffa Joy för att snacka lite.
 
 

Lov imorgon!

Har tänkt att jag ska försöka blogga lite mer nu men det är inte så lätt när min dator pajat igen och är inne på service..
Men igår var det min värsta dag jag haft i mitt liv men till något bättre, denna dag är min bästa. Saker och ting känns bra, någonting har trasslats ut och lättat i min mage. Lov imorgon, så himla skönt, har redan lite planer. Underbart!

Vackra kvinna


<3


-Bulle och en fika.

På ett mysigt Café nära där jag bor :) Faktiskt en utav de roligaste ställena jag praktiserat på, tidigare har jag varit i klädbutiker och jag känner att det inte är min grej...

Den som väntar på något gått väntar aldrig för länge.

H&M har gjort det igen, The garden collection, Fashion against aids, Jimmy Choo, Lanvin for H&M, Elin Kling och nu väntas Conscious Collection en miljösmart kollektion. Kläderna är skapta av ekologiska material och återvunnen polyester. Nice, jag har redan två favvosar som jag hoppas blir mina (dvs om dem passar) i april.

häääääääääärligT!

Wihoo, har nu nästan helt och hållet bestämt mig för en tatuering, men den kommer inte göras förns i maj isåfall så jag har ett tag kvar att tänka över den. Annars har min dag varit kanon, trivs skitbra på min nya praktik! Känns verkligen kul varje tor-fre nu faktiskt, aldrig gjort innan... Nu ska jag chilla med älskling!
Puss

flowerpoweer

Denna goding köpte jag på rasten från H&M!

RSS 2.0